salon de infurmusetare
salon de infurmusetare1

Salon de infrumusetare

Arta si practica ingrijirii si infrumusetarii corpului uman ocupa un loc foarte important in ritualurile unei femei iar noi acordam o atentie deosebita practicarii acesteia.

Epilare laser dioda

Epilare laser dioda

Salon de infrumusetare 2
Detalii

Epilare cu zahăr

Epilare cu zahăr

epilare cu pasta de zahar, un proces simplu si nedureros
Detalii

Epilare cu ceara

Epilare cu ceara

epilare cu ceara kontur bucuresti
Detalii

Laminare gene

Laminare gene

laminare gene si sprancene, o procedura usoara si organica.
Detalii

Laminare sprancene

Laminare sprancene

Salon de infrumusetare
Detalii

Pensat sprancene

Pensat sprancene

Pensat sprancene
Detalii

Stilizare sprancene

Stilizare sprancene

pensatul, sau stilizarea sprancenelor este un proces care facut intr-un salon, va va oferii cele mai bune rezultate.
Detalii

Henna spa

Henna Spa

henna
Detalii

Make up

Make up

machiaj make up square
Detalii

Arta si practica ingrijirii si infrumusetarii corpului uman

Arta si practica ingrijirii si infrumusetarii corpului uman ocupa un loc foarte important in ritualurile unei femei, iar noi, la Kontur Beauty Labs, salon de infrumusetare Bucuresti, acordam o atentie deosebita practicarii acesteia. Daca iti doresti sa fii mereu frumoasa si aranjata, te asteptam in universul nostru! Aici vei gasi cele mai noi tratamente cosmetice din domeniu si personal atent pregatit, astfel incat sa te bucuri de un rasfat garantat.

Fie ca alegi procedurile de epilare, fie preferi stilizarea sprancenelor sau realizarea unui make-up superb, la Kontur vei gasi intotdeauna ceva pe gustul tau. Acest salon de infrumusetare are rolul de a-ti oferi acele clipe de rasfat de care orice femeie are nevoie. Alaturi de noi te vei simti frumoasa, feminina si increzatoare. Uita de stresul cotidian si de grijile care apar zilnic! Relaxeaza-te intr-un salon de infrumusetare si vei simti ca meriti tot ceea ce traiesti!

La Kontur, stilul, calitatea si rafinamentul sunt cele mai importante principii dupa care ne ghidam si fara de care nu am putea razbi in industria frumusetii. De la inceput am stiut ca imaginea clientelor noastre ne reprezinta si ne recomanda, de aceea toate doamnele si domnisoarele care trec pragul salonului nostru primesc mai mult decat servicii profesionale.

Toate clientele noastre primesc consultanta personalizata si aleg in final ceea ce li se potriveste cel mai bine. Sfaturile venite din partea specialistilor nostri, completate de atmosfera relaxanta si primitoare in care te intampinam, fac din vizita obisnuita intr-un salon de infrumusetare Bucuresti o experienta deosebita, care merita incercata! Convinge-te si vei deveni clienta fidela!

Ce trebuie sa faci ?

Suna acum
Contacteaza-ne!