Manichiura

Mainile sunt primul detaliu pe care o persoana il observa cand cunoaste pe cineva, astfel ca este extrem de important sa faci intotdeauna o impresie placuta. O manichiura ingrijita este exact ca o carte de vizita, poate spune totul despre tine, fara sa mai fie nevoie sa te prezinti. O femeie cu mainile hidratate si frumoase scapa de nesiguranta si poate cuceri orice provocare a vietii. Lasa-te pe mana noastra cand vine vorba de manichiura ta, iar tu vei avea mai mult timp sa te ocupi de lucrurile care iti fac ziua mai fericita!
Te invitam sa descoperi o echipa de profesionisti dedicata tie si unghiilor tale, de la care vei primi sfaturi si raspunsuri la fiecare pas. Din respect pentru tine, folosim cele mai bune si sigure produse profesionale de pe piata pentru manichiura. Confortul si siguranta clientelor noastre sunt prioritatile principale care stau la baza serviciilor pe care le oferim.

Aplicare tips gel

aplicare gel 4
Detalii

Constructie gel

constructie gel 1
Detalii

Intretinere unghii cu gel

intretinere gel
Detalii

Aplicare oja semipermanenta

Aplicare oja semipermanenta
Detalii

Manichiura cu oja semipermanenta

Manichiura cu oja semipermanenta
Detalii

Indepartare oja semipermanenta

Indepartare oja semipermanenta
Detalii

Protectie gel pe unghia naturala

recunostructie gel pe unghia naturala
Detalii

Reconstructie unghie gel

imag 4
Detalii

Manichiura clasica

Manichiura clasica 1
Detalii

Manichiura barbati

Manichiura barbati 1
Detalii

Manichiura SLIM

image00006
Detalii

Manichiura SPA

manichiura spa
Detalii

 O manichiura impecabila in orice clipa

Te vom cuceri cu atmosfera calda si primitoare si vei fi inconjurata de voie buna astfel ca timpul petrecut cu noi se va transforma intr-o experienta unica, lipsita de griji. Vei pleca de aici cu un zambet larg si dorinta de a ne revedea cat mai curand, pentru a avea intotdeauna o manichiura absolut perfecta.

Uita de unghiile deshidratate si neingrijite si accepta in viata ta o noua versiune a ta, o femeie cu o manichiura impecabila in orice clipa! Bucura-te de cele mai deosebite si moderne tratamente pentru unghiile tale, dar și de modele atractive pe care toata lumea le va admira la tine. Fii frumoasa si ingrijita tot timpul cu ajutorul echipei noastre de specialisti!

 
 
Contacteaza-ne
Contacteaza-ne
manichiura2

KONTUR BEAUTY LABS

Galerie