Manichiura barbati

manichiura barbati

O manichiura impecabila

O manichiura impecabila

Cine spune ca barbatii nu trebuie sa aiba unghiile ingrijite, indiferent de orice ocazie? Trebuie sa recunoastem ca o manichiura impecabila este, astazi, mai mult decat o simpla carte de vizita. Aceasta poate fi considerata chiar un atu al domnilor care stiu sa aiba grija de aspectul lor fizic. Asadar, daca iti place sa fii mereu atent la detalii si vrei sa apelezi la cele mai bune servicii de manichiura barbati, specialistii de la salonul Kontur Beauty Labs sunt aici pentru tine.

manichiura barbati
Manichiura barbati1

Imaginea unui barbat ingrijit

Imaginea unui barbat ingrijit

Unghiile frumoase fac parte din imaginea unui barbat ingrijit. Chiar si atunci cand dai mana cu cineva, primul lucru pe care il observi este reprezentat de felul in care arata unghiile – ingrijte sau neingrijite. Un barbat care se respecta si care pune accent pe modul in care se prezinta atat in societate, cat si in viata de zi cu zi va merge intotdeauna la salonul de infrumusetare pentru o manichiura barbati ca la carte. Insa exista si reprezentanti ai sexului tare care inca ezita sa faca acest lucru, desi procesul in sine nu este deloc complicat. Pe deasupra, nici nu dureaza foarte mult si nu este nici costisitor.

Manichiura barbati bucuresti sector 3

Manichiura barbati – in ce consta?

Manichiura barbati – in ce consta?

Primul lucru pe care il va face orice specialist este sa dezinfecteze. Desi ti se pare ca ai mainile curate, sunt milioane de bacterii in orice moment pe piele. Ulterior, cuticula se dezlipeste si se taie. De asemenea, unghiile se taie si se obtine o forma armonioasa. Daca doresti, specialistul iti poate aplica si un lac protector. Ultimul pas e ungerea cu ulei pentru cuticule, urmata de un masaj al mainii, cu crema hidratanta. Lacul protejeaza si confera luciu.

Apeleaza chiar acum la serviciile de manichiura barbati disponibile in salonul nostru si vei simti diferenta pe pielea ta!

Manichiura barbati bucuresti sector 3

Galerie