Constructie gel

constructie gel kontur beauty salon

Sa te bucuri de unghii rezistente

Sa te bucuri de unghii rezistente

O manichiura perfecta este cea mai buna carte de vizita a oricarei femei. Asadar, daca iti doresti sa ai in permanenta unghii frumoase si ingrijite, alege salonul Kontur Beauty Labs pentru servicii de constructie gel. Manichiura cu gel este in tendinte si va ramane preferata tuturor doamnelor si domnisoarelor mult timp de acum inainte. Aceasta este foarte usor de intretinut si poate avea constructii diversificate, in functie de necesitatea fiecarei cliente.

Profesionistii salonului nostru sunt specializati in constructie gel, astfel ca te vei bucura de o manichiura realizata perfect, la cele mai inalte standarde. Folosim doar produse profesionale, pentru ca tu sa te bucuri de unghii rezistente si un rezultat impecabil dupa timpul petrecut in salon.

constructie gel kontur beauty salon
constructie gel bucuresti sector 3 decebal

Etapele realizarii manichiurii cu gel:

Etapele realizarii manichiurii cu gel:

In primul rand, se va curata suprafata unghiei cu un buffer special. Cuticulele vor fi hidratate si impinse la baza unghiei. Astfel, este pregatita unghia pentru aplicarea gelului.

+ Citeste mai mult
constructie gel la preturi imbatabile

Ce stil ti se potriveste? Exista 9 forme de unghii principale:

Ce stil ti se potriveste? Exista 9 forme de unghii principale:

Aceasta forma scurta de constructie gel – manichiura gel este perfecta pentru unghiile scurte.

Daca vrei sa ai parte de cele mai frumoase unghii, alege o forma patrata si te vei bucura de rezistenta si intretinere usoara.

Aceasta forma este extrem de intalnita in randul doamnelor si domnisoarelor care prefera ca aspectul manichiurii sa fie unul impecabil si foarte usor de intretinut.

Forma ovala de constructie gel – manichiura gel se potriveste persoanelor care isi doresc sa creeze impresia de degete mai lungi si mai subitiri.

Aceasta forma combina lungimea unghiilor ovale cu conturul unghiilor patrate.

Daca vrei sa te bucuri de unghii lungi si frumoase, usor diferite fata de formele clasice, alege unghii Balerina.

Acestea sunt inguste, insa se termina intr-un punct rotunjit. Forma este potrivita pentru persoanele care isi doresc unghii feminine si cat mai elegante.

Unghiile stiletto sunt pe un trend ascendent, fiind extrem de apreciate in randul pasionatelor de manichiura. Alege o astfel de forma de constructie gel – manichiura gel si te vei simti mai ceva ca o printesa.

Aceasta forma este usor nonconformista, fiind apreciata de doamnele si domnisoarele care isi doresc sa poarte si altceva in materie de unghii cu gel.