Stilizare sprancene

stilizare sprancene bucuresti sector 3

Redescopera echilibrul estetic al fizionimiei fetei

Redescopera echilibrul estetic al fizionimiei fetei

  • Stilizare

Mai mult decat un simplu pensat, procedura de stilizare sprancene consta in alegerea formei perfecte pentru fizionomia pe care o ai si conturarea acesteia. Asta poate implica o singura sedinta sau mai multe, in cazul in care este recomandata cresterea. Nu te ingrijora, vom fi acolo pentru tine cu sfaturi si incurajari pe tot parcursul procesului, astfel incat sa simti ca vei fi cea mai frumoasa, asa cum iti doresti!

  • Vopsit

In procesul de stilizare sprancene intra si vopsirea acestora. La fel ca in cazul formei, culoarea sprancenelor tale are si ea o importanta deosebita. O nuanta potrivita te avantajeaza tot timpul, in special in zilele in care vrei un aspect natural, fara machiaj!

  • Echilibrul estetic

Procesul de stilizare sprancene contribuie la echilibrul estetic al intregii fizionomii. Este o procedura mai ampla decat pensatul clasic, pentru ca se doreste obtinerea unei forme ideale si in concordanta cu fizionomia fetei, apoi cu ajutorul vopselei speciale se accentueaza culoarea lor. Tehnicienii nostri te vor intampina cu o viziune completa si profesionala asupra diversitatii fizionomiei tale si te vor sfatui cu atentie in alegerea formei, culorii si incadrarii unor sprancene armonioase prin tehnici inovative si in tendinte.

stilizare sprancene bucuresti sector 3
stilizare sprancene la preturi ideale

Stilizarea perfecta EXISTA!

Stilizarea perfecta EXISTA!

Uita de sprancenele obtinute cu ajutorul machiajului!
Alege sa fii naturala si sa te rasfeti asa cum meriti, cu cele mai bune tratamente din domeniu!
Stilizarea sprancenelor este pentru tine!

Daca esti in cautarea celui mai bun serviciu de stilizare sprancene, opreste-te la salonul Kontur Beauty Labs! Aici vei gasi specialisti pregatiti in domeniu gata de a-ti rasfata si alinta sprancenele asa cum merita.

Preturi

icoana cosmetica

Stilizare

Stilizarea sprancenelor: 75 Lei
Vopsit gene: 55 Lei
Vopsit sprancene: 45 Lei

icoana cosmetica

Stilizare

Stilizarea sprancenelor: 95 Lei

Ce trebuie sa faci ?