Oxigenare faciala – Oxygenera Pro

Terapia Oxigenera Pro ajuta la oxigenarea si regenerarea celulara, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizeaza textura pielii.
oxigenare ten 2

Oxigeneaza-ti tenul cu Oxigen hiperbaric

CONCEPT UNIC in tratamentele faciale cu OXIGEN HIPERBARIC, INFRARED SOFT LASER SI MEZOTERAPIE VIRTUALA, Oxygenera PRO vine acum intr-o varianta mai imbunatatita, mai avansata si mai complexa.

Terapia Oxigenera Pro ajuta la oxigenarea si regenerarea celulara, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizeaza textura pielii.

Oxigen hiperbaric 2

Ce este oxigenul hiperbaric?

Un tratament cu oxigen hiperbaric, reinfuzează celulele cu oxigenul de care au nevoie îmbunătățind circulația sângelui, neutralizează toxinele, reglează PH-ul pielii și oxigenează țesuturile. Oxigenul sub presiune este introdus în cele mai profunde straturi ale pielii. Datorită oxigenării și îmbunătățirii respirației celulare, este stimulată circulația sangvină, celule se regenerează și pielea este hidratată în profunzime, prin stimularea producției de elastină și colagen. Ridurile sunt reduse, petele îndepărtate, tenul devine mai luminos, conturul natural al feței este subliniat și înfrumusețat.

Beneficiile tratamentului cu oxigen hiperbaric pentru piele.

  • Redă luminozitatea tenului si îl tonifiază;
  • Conferă fermitate și suplețe tenului;
  • Asigura suplețe și un aspect tineresc feței;
  • Uniformizează culoarea pielii;
  • Elimină pungile de sub ochi și ameliorează cearcănele;

beneficii
Oxygenera PRO 2

De ce este potrivit Oxygenera Pro pentru tine?

Este un concept unic in tratamentele faciale, care inglobeaza 5 tehnologii revolutionare care pot fi mixate in cadrul unui tratament facial sau pot fi folosite individual pentru probleme specifice ale tenului.
Microdermoabraziunea cu particule de diamant – exfoliaza pielea in profunzime sporind productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara si imbunatateste starea generala a pielii, stimuleaza epiderma si circulatia sanguina, eliminand petele pigmentare si semnele de imbatranire.

Oxigen Hiperbaric – oxigenul de puritate 98%, sub presiune, este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii imbunatatind respiratia celulara si stimuland circulatia sangvina.

Mezoterapie virtuala – penetreaza in profunzime principiile active, creste semnificativ permeabilitatea pielii atat pentru substante ionice cat si pentru substante nonionice si actioneaza asupra structurilor lipidice determinand deschiderea unor canaliculi transmembranare.

Radiofrecventa multipolara – sporeste circulatia sangvina si productia de colagen, oferind pielii un aspect de lifting.

Photon Oxygen Mask cu infrared Soft Laser – o masca cu lumina infrarosu si oxygen hyperbaric care imbunatateste activitatea celulara prin stimularea metabolismului celular. Accelereaza circulatia sangvina, reda tonusul si elasticitatea pielii, are un puternic efect anti-age reparand pielea in profunzime.

<