Indepartare oja semipermanenta

Preturi
Indepartare oja semipermanenta 2

Estetica mainilor

Estetica mainilor

Cand vine vorba de estetica mainilor, oja semipermanenta ocupa un loc fruntas pentru realizarea manichiurii. Aceasta este indragita de majoritatea doamnelor si domnisoarelor, gratie naturaletii si rezistentei sale indelungate. Totusi, exista situatii in care apare nevoia de a renunta la acest tip de manichiura.

Pasii pentru indepartare oja semipermanenta

Daca si tu te afli in aceasta situatie si cauti un specialist in indepartare oja semipermanenta, echipa salonului Kontur Beauty Labs iti sta la dispozitie in orice moment. Aici vei gasi personal calificat care iti va detalia pasii pentru indepartare oja semipermanenta, astfel incat sa stii cum se desfasoara fiecare etapa in parte si sa ai garantia ca unghiile tale naturale nu vor fi afectate absolut deloc.

Indepartare oja semipermanenta 2
Indepartare oja semipermanenta bucuresti sesctor 3

In ce consta aceasta procedura?

In ce consta aceasta procedura?

Mai exact, daca te intrebi in ce consta aceasta procedura, trebuie sa stii ca este formata din mai multi pasi. Mai intai se pregatesc cateva dischete demachiante sau bucati de vata, acetona si folie de aluminiu. Apoi, se imbiba in acetona fiecare bucatica si se aplica pe unghii. Ulterior, se rupe o fasie de folie de aluminiu si se infasoara in jurul unghiei pe care s-a aplicat discheta demachianta. Timpul de asteptare este de aproximativ 10-15 minute. Dupa aceea, se maseaza usor fiecare deget in parte, apasand pe folia de aluminiu. La final, se aplica un ulei reparator pentru cuticule si un tratament pentru unghii, astfel incat acestea sa fie hidratate si sanatoase.

Dupa cum vezi, procesul de indepartare oja semipermanenta Bucuresti nu este unul complicat, insa necesita experienta in domeniu, profesionalism si multa rabdare. De aceea, te asteptam la salonul Kontur Beauty Labs pentru a te bucura de cele mai bune servicii!

Preturi

Indepartare oja semi

35 Lei (20 min)

Programeaza-te