Pedichiura cu gel

pedichiura cu gel kontur beauty

Unghiile tale vor fi puternice si sanatoase

Unghiile tale vor fi puternice si sanatoase

Daca vrei ca unghiile de la picioare sa arate la fel de bine ca cele de la maini, ai la indemana o solutie moderna si foarte atragatoare: pedichiura cu gel. Acest serviciu disponibil in salonul nostru iti ofera posibilitatea de a avea cele mai frumoase unghii, fara prea mult stres sau efort din partea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa vii o data la trei saptamani la intretinere, pentru ca unghiile tale sa straluceasca de frumusete.

Gratie acestui procedeu realizat doar in saloanele de infrumusetare, unghiile tale vor fi puternice si sanatoase, iar gelul va rezista cateva saptamani, oferindu-ti posibilitatea de a te mandri cu pedichiura ta, oriunde ai merge.

pedichiura cu gel kontur beauty
pedichiura cu gel1

Cu cea mai frumoasa pedichiura si vei atrage toate privirile!

Cu cea mai frumoasa pedichiura si vei atrage toate privirile!

Pentru pedichiura cu gel, profesionistii au nevoie de produse de top din domeniu si de ustensile si accesorii care ajuta la indeplinirea tuturor pasilor. La fel ca in cazul manichiurii cu gel, pedichiura cu gel se usuca in lampa UV, iar timpul de asteptare este acelasi. Fata de pedichiura clasica, cea cu gel este mult mai apreciata si mai cautata de catre doamne si domnisoare, deoarece este mai rezistenta, unghiile pot avea o forma mai alungita, iar culorile si modelele de pe unghii sunt mult mai variate. In plus, in acest timp, nici nu apar semne vizibile de deteriorare, intrucat gelul este absorbit pe suprafata unghiei cu ajutorul luminii UV.

Asadar, daca iti place sa fii frumoasa in orice moment si vrei sa uiti de griji, alege o pedichiura cu gel si nu vei mai avea retineri in a purta sandale sau pantofi decupati in fata. Pregateste-te pentru sezonul calduros cu cea mai frumoasa pedichiura si vei atrage toate privirile!

Preturi

kontur icons4 pedichiura

Pedichiura cu gel

170 Lei ( 1′ 30 min)