Aplicare oja semipermanenta

Preturi
Aplicare oja semipermanenta bucuresti

Procesul de aplicare

Procesul de aplicare

Cand vin la salon, multe cliente sunt interesate de procesul de aplicare oja semipermanenta. Specialistii de la Kontur Beauty Labs iti stau la dispozitie in orice moment, pentru ca tu sa fii informata cu privire la tratamentele si procedurile pe care acestia le executa cu profesionalism si dedicare.

Daca te intrebi in ce consta procesul de aplicare oja semipermanenta pentru unghiile tale, iata cateva informatii utile!

+ Citeste mai mult
Aplicare oja semipermanenta bucuresti
Aplicare oja semipermanenta 1

Aplicarea culorii

Aplicarea culorii

Dupa baza, urmeaza aplicarea culorii, in functie de nuanta dorita de clienta. Unghiile se usuca din nou in lampa UV pentru cateva minute. Pentru o culoare mai intensa in procesul de aplicare oja semipermanenta, produsul ales se aplica in doua sau mai multe straturi. Fixarea culorii se realizeaza cu ajutorul unui top coat (finish). Este un lac incolor ce ofera un plus de luciu manichiurii. Dupa ce se aplica pe unghie produsul, se foloseste lampa UV pentru uscare.

Degresare si curatare

Degresare si curatare

Procesul de aplicare oja semipermanenta ar fi incomplet fara degresare si curatare. La final, se hidrateaza mainile, astfel incat sa arate sanatoase si luminoase. O piele uscata va face unghiile si pielitele sa fie uscate si sa aiba un aspect neingrijit, de aceea nu este indicat sa sarim peste aceasta etapa.

Daca si tu iti doresti o manichiura de exceptie, contacteaza profesionistii de la Kontur Beauty Labs!

Aplicare oja semipermanenta 3

Preturi

kontur icons4 unghi

Oja semi

60 Lei (30 min)

Programeaza-te