Aplicare oja semipermanenta

Preturi
Aplicare oja semipermanenta bucuresti

Procesul de aplicare

Procesul de aplicare

Cand vin la salon, multe cliente sunt interesate de procesul de aplicare oja semipermanenta. Specialistii de la Kontur Beauty Labs iti stau la dispozitie in orice moment, pentru ca tu sa fii informata cu privire la tratamentele si procedurile pe care acestia le executa cu profesionalism si dedicare.

Daca te intrebi in ce consta procesul de aplicare oja semipermanenta pentru unghiile tale, iata cateva informatii utile!

Inainte de toate, se dezinfecteaza unghia si se aranjeaza cuticulele. Nu se recomanda indepartarea pielitelor, pentru ca acestea au rolul de a proteja unghiile impotriva contaminarii cu bacterii sau fungi. Totusi, daca acestea se vad inestetic, se vor impinge usor, iar apoi se vor hidrata cu ajutorul unui ulei special pentru cuticule.

Apoi, se scurteaza lungimea unghiei pentru a se da forma dorita. Acelasi proces se realizeaza si pe suprafata unghiei cu ustensilele potrivite. Pilirea creste gradul de aderenta a ojei semipermanente. Apoi, se aplica baza, care are rolul de a proteja unghia impotriva deteriorarii. Dupa ce se aplica un strat, acesta va fi uscat in lampa UV.

Aplicare oja semipermanenta bucuresti
Aplicare oja semipermanenta 1

Aplicarea culorii

Aplicarea culorii

Dupa baza, urmeaza aplicarea culorii, in functie de nuanta dorita de clienta. Unghiile se usuca din nou in lampa UV pentru cateva minute. Pentru o culoare mai intensa in procesul de aplicare oja semipermanenta, produsul ales se aplica in doua sau mai multe straturi. Fixarea culorii se realizeaza cu ajutorul unui top coat (finish). Este un lac incolor ce ofera un plus de luciu manichiurii. Dupa ce se aplica pe unghie produsul, se foloseste lampa UV pentru uscare.

Degresare si curatare

Degresare si curatare

Procesul de aplicare oja semipermanenta ar fi incomplet fara degresare si curatare. La final, se hidrateaza mainile, astfel incat sa arate sanatoase si luminoase. O piele uscata va face unghiile si pielitele sa fie uscate si sa aiba un aspect neingrijit, de aceea nu este indicat sa sarim peste aceasta etapa.

Daca si tu iti doresti o manichiura de exceptie, contacteaza profesionistii de la Kontur Beauty Labs!

Aplicare oja semipermanenta 3

Preturi

Oja semi

60 Lei (30 min)

Programeaza-te