Mezoterapie cu ace (Mesopen MST)

rezultatele tratamentului cu dermapen

Ce este dispozitivul Mesopen MST (Meso Skin Therapy) ?

Ce este dispozitivul Mesopen MST (Meso Skin Therapy) ?

Este un aparat ce foloseste un sistem automatizat de micro-ace care permite livrarea in profunzime a compusilor de tratament si care stimuleaza puternic formarea de colagen si regenerarea tesuturilor.

Mesopen MST™ lucrează cu 6 nivele de viteza si împreună cu acele MESO-UNI si MESO-NANO (uz professional doar) poate penetra straturile pielii pana la o adâncime de la 0.25 mm pana la 3 mm.

Acesta se utilizează doar cu ace sterile si de unică folosință (cartușe), care sunt create special pentru diferite zone ale pielii:

dermapen meso skin therapy

MESO-NANO1 – Ø 3×3 mm / din cristal de siliciu / dimensiune: 0.15 mm x 100 ace.

MESO NANO2 – Ø 8 mm / din otel inoxidabil / dimensiune: 0.15 mm x 118 ace;

MESO-UNI12 – Ø 6 mm / din otel inoxidabil / dimensiune: 3 mm x 12 ace.

dermapen meso skin therapy
rezultatele tratamentului cu dermapen
dermapen la preturi imbatabile

Cum actioneaza Mesopen MST ?

Cum actioneaza Mesopen MST ?

mesopen

Micro-perforatiile create in timpul intepaturilor activeaza imediat diviziuni ale celulelor pielii pentru autovindecare si autoregenerare pentru zona lucrata, aceleasi micro-canale sprijină absorbtia componentelor active din serurile meso de către celulele pielii create in timpul noi diviziuni.

Mezoterapia cu ace se relizeaza cu cocktail-uri de seruri profesionale Dermedics ce contin substante nutritive cu puritate si concentratie mare de vitamine, minerale, acid hialuronic, alaturi de alte substante precum peptide, celule stem din plante, lipozomi, extracte din plante, alge, etc.

mesopen
dermapen bucuresti sector 3 decebal

Care sunt rezultatele tratamentului Mesopen MST (Meso Skin Therapy)?

Care sunt rezultatele tratamentului Mesopen MST (Meso Skin Therapy)?

    • Chiar dupa prima sedinta, pielea este mai intinsa, neteda, textura uniforma, aspect mai luminos, efect de lifting si de reintinerire a pielii.
    • Actionarea la nivelul profund al dermului favorizeaza producerea de colagen nou.
    • Reduce vizibil porii si diverse semne de la nivelul dermului ajuta la indepartarea cheloidelor si a cicatricilor lasate de acnee.