Mezoterapie cu ace (Mesopen MST)

Ce este dispozitivul Mesopen MST (Meso Skin Therapy) ?

Este un aparat ce foloseste un sistem automatizat de micro-ace care permite livrarea in profunzime a compusilor de tratament si care stimuleaza puternic formarea de colagen si regenerarea tesuturilor.

Mesopen MST™ lucrează cu 6 nivele de viteza si împreună cu acele MESO-UNI si MESO-NANO (uz professional doar) poate penetra straturile pielii pana la o adâncime de la 0.25 mm pana la 3 mm.

Acesta se utilizează doar cu ace sterile si de unică folosință (cartușe), care sunt create special pentru diferite zone ale pielii:

MESO-NANO1 – Ø 3×3 mm / din cristal de siliciu / dimensiune: 0.15 mm x 100 ace.

MESO NANO2 – Ø 8 mm / din otel inoxidabil / dimensiune: 0.15 mm x 118 ace;

MESO-UNI12 – Ø 6 mm / din otel inoxidabil / dimensiune: 3 mm x 12 ace.

Suna acum
Cum actioneaza Mesopen MST ?

Micro-perforatiile create in timpul intepaturilor activeaza imediat diviziuni ale celulelor pielii pentru autovindecare si autoregenerare pentru zona lucrata, aceleasi micro-canale sprijină absorbtia componentelor active din serurile meso de către celulele pielii create in timpul noi diviziuni.

Mezoterapia cu ace se relizeaza cu cocktail-uri de seruri profesionale Dermedics ce contin substante nutritive cu puritate si concentratie mare de vitamine, minerale, acid hialuronic, alaturi de alte substante precum peptide, celule stem din plante, lipozomi, extracte din plante, alge, etc.

Serurile folosite la acest tratament:

Serul MesoAcne de la Dermedics este raspunsul pentru tenurile iritate, acneice si cu modificari de culoare post-acneice. Dupa utilizare, se va observa reducerea starilor inflamatorii, diminuarea activitatilor bacteriilor ce cauzeaza aparitia acneei si reglarea cantitatii de sebum.
Ingredienti activi:

Oleanolic Acid + NDGA Acid + Fleischer’s Willowherb + Oenothein A B + Phenolic Acids (Gallic + Ellagic) + Bioflavonoids (Quercitrin + Myricitrin). Fara parabeni si fara miros!

Recomandat pentru:

Piele grasa si mixta, sebum in exces, ten cu acnee si puncte negre, inflamatii.

Serul MesoLift este un ser anti-aging. Acest ser ofera un lifting instant, fiind creat pentru imbunatatirea elasticitatii, fermitatii si reducerea ridurilor de mimica. Dupa utilizare se va observa o netezire imediata a tenului si reducerea densitatii, volumului si adancimii ridurilor mimice.
Ingredienti activi:

Tripeptide + Wheat Proteins + Glutamine + Glutamic Acid + Macrocystis Pyrifera Algae + Vitamin C + Vitamin B12. Fara paraben si fara miros!

Recomandat pentru:

Riduri vizibile, ten lipsit de fermitate, hiperpigmentare.

MesoMeno este un serum conceput pentru a asigura o actiune puternica anti-aging, o hidratare profunda si o nutritie bogata pentru tenul matur.
Ingredienti activi:

Trufe de iarna (sursa de minerale si lipide) + Complex de Fitoestrogeni (Extracte de legume: Glicerina de soia + Mazare + Bob (Vicia Faba) + Fasole) + Acid hialuronic cu greutate moleculara mica. Nu contine parabeni, alcool, coloranti, parfumuri sau alergeni!

Recomandat pentru:

Piele cu schimbari hormonale, piele flasca, lipsa elasticitatii pielii, piele sensibila si delicata, culoarea gri a pielii, riduri vizibile.

MesoCapil este un ser fortifiant pentru pielea sensibila, fiind o solutie ideala pentru cuperoza! Fara parabeni si fara miros!
Ingredienti activi:

Phyto Rutin (Vitamin P) 2% + Vitamin C 1.5% + Sambucus Nigra Flower + Chlorogenic Acid + Mucilage + Tannins.

Recomandat pentru:

Diminuarea rosetii si a starilor inflamatorii, cresterea rezistentei capilare, imbunatatirea remarcabila a pielii, incetinirea procesului enzimelor distructive ale pielii.

Serul MESOHA+C a fost special creat pentru hidratarea in profunzime a pielii si reiinoirea epidermei. Acest ser stimuleaza sinteza de colagen, reduce sinteza de melanina si radicalii liberi, ajuta la hidratarea intensa a pielii si regenerarea acesteia.
Ingredienti activi:

Acid hyaluronic phyto 5% + Vitamina C 3%. Fara parabeni si fara miros!

Recomandat pentru:

Pielea deshidratata, cu simptome de asprime, hiperpigmentata, pielea lipsita de elasticitate si fermitate si cea afectata de razele UV sau de lumina solarului.

Care sunt efectele / rezultatele tratamentului Mesopen MST (Meso Skin Therapy) ?

 • Chiar dupa prima sedinta, pielea este mai intinsa, neteda, textura uniforma, aspect mai luminos, efect de lifting si de reîntinerire a pielii.
 • Actionarea la nivelul profund al dermului favorizează producerea de colagen nou.
 • Reduce vizibil porii si diverse semne de la nivelul dermului ajuta la îndepărtarea cheloidelor si a cicatricilor lăsate de acnee.
 • Diminueaza semnificativ diverse forma de acnee, inclusiv rozacee.
 • Reduce secretia excesiva de sebum.
 • Reduce ridurile si cutele fine.
 • Permite absorbirea eficienta, la nivelul profund al dermului, a serurilor pe baza de acid hialuronic, vitamina C sau alte substanțe active.
 • Dermapen MST este un tratament extrem de eficient si foarte accesibil. Tratamentul nu este dureros, tehnica de patrundere rapida si controlata a acelor minimizând senzația de disconfort.
 • Rezultatele sunt exceptionale, superioare altor tehnici de mezoterapie fracțională.
 • Fața de mezoterapia clasică, traumatismele asupra dermului sunt minime, înțepăturile sunt mai precise si rezultatele mult mai rapide.
 • Timpul de recuperare este extrem de scurt, neplacerile constand in faptul ca timp de max 48 ore tenul poate avea o roseata.
Disclaimer: Rezultatele sunt eficiente, dar nu sunt garantate si pot varia de la o persoana la alta!

Preturi:

 • Fata: 350 Lei  Sedinta / 250 Lei – 4 Sedinte sau mai multe
 • Fata + Buze si Ochi : 500 Lei  Sedinta / 350 Lei – 4 Sedinte sau mai multe
 • ROSE LIPS -PROCEDURA DE / HIDRATARE / PIGMENTARE / UMPLERE A BUZELOR / 200  Lei 
Suna acum
Suna acum