Protectie gel pe unghia naturala

Preturi
IMG 9663

Unghii cu gel

Unghiile cu gel au fost, sunt si vor ramane in tendinte mult timp de acum incolo. Pe langa faptul ca iti ofera o manichiura impecabila aproximativ trei saptamani, acestea sunt foarte rezistente si te pot scapa de grija manichiurii mai ales in cele mai aglomerate momente. Astfel, daca alegi sa iti faci unghii cu gel, poti opta pentru protectie gel pe unghia naturala.

Contacteaza-ne
Contacteaza-ne
IMG 9663
imag 2

Avantajul protectiei cu gel pe unghia naturala

Aceasta se face aplicand gelul direct pe suprafata unghiei. Avantajul protectiei este ca unghia nu se va mai rupe, exfolia sau crapa si isi va mentine un aspect natural timp indelungat. Oja se mentine mai mult pe suprafata si isi va pastra luciul o perioada lunga de timp. Pentru unghiile mici, aceasta tehnica necesita o intretinere la un timp mai scurt de trei saptamani, deoarece straturile de gel UV nu pot fi sigilate in intregime, existand riscul ca gelul sa prinda aer si sa se desprinda la varfuri.

Contacteaza-ne

Look-ul perfect la care viseaza orice femeie

Insa indiferent de unghiile pe care le ai, nu trebuie sa iti faci griji, daca alegi salonul potrivit. Spre exemplu, specialistii din cadrul salonului Kontur Beauty Labs vin in intampinarea tuturor clientelor cu o gama larga de culori si nuante pentru a construi impreuna prin protectie gel pe unghia naturala look-ul perfect la care viseaza orice femeie. Asadar, alege cu incredere sa ai o manichiura perfecta in orice moment si opteaza pentru tehnica revolutionara de protectie gel pe unghia naturala! Unghiile tale vor “zambi” de frumusete, iar tu te vei simti mai increzatoare si feminina ca oricand!

Programeaza-te
imag 3 2

Preturi

Protectie gel pe unghia naturala

Protectie gel pe unghia naturala120 Lei (1’20 min)
Înlăturare unghii cu gel50 Lei (30 min)
Reconstructie unghie gel15 Lei (20 min)

Protectie gel pe unghia naturala

120 Lei (1’20 min)
Înlăturare unghii cu gel
50 Lei (30 min)
Reconstructie unghie
15 Lei (20 min)
Contact
0769697434