Tratament parafina maini si picioare

Preturi
tratament parafina maini si picioare2

Un rasfat complet al mainilor si picioarelor

Un rasfat complet al mainilor si picioarelor

Iti doresti sa beneficiezi de un rasfat complet al mainilor si picioarelor? Apeleaza la un tratament parafina maini si picioare disponibil acum in salonul nostru! In ce consta? Acest tip de tratament este recomandat persoanelor care au mainile uscate sau tendinta de uscare. Parafina este solutia perfecta pentru pielea uscata si sensibila.

O astfel de procedura are ca efecte depigmentarea, hidratarea si catifelarea mainilor pentru o perioada lunga de timp. Se recomanda a se efectua atat in anotimpul cald, cand mainile sunt supuse temperaturilor inalte si radiatiilor solare, cat si in anotimpul rece, cand, din cauza frigului, gradul de hidratare al pielii scade considerabil.

tratament parafina maini si picioare2
Tratament parafina maini si picioare

Incearca-l acum si vei simti pe loc diferenta!

Incearca-l acum si vei simti pe loc diferenta!

Acest tratament parafina maini si picioare ajuta la hidratarea pielii chiar si in cele mai profunde tesuturi, imbunatateste fluxul sanguin, iar stratul de parafina care actioneaza in profunzime previne imbatranirea. Parafina este un derivat de petrol, care are un aspect delicat de ceara si se foloseste pentru a crea o pelicula protectoare si hidratanta. Rezultatul va fi o piele catifelata, iar unghiile vor fi si ele mai stralucitoare.

Mainile si picioarele sunt, in general, zonele cel mai expuse ale corpului, insa un tratament cu parafina le poate hidrata in profunzime si le ofera un aspect placut, astfel incat sa te bucuri de pielea ta. Ca sa ai o piele catifelata si profund hidratata trebuie sa o ingrijesti corespunzator si sa-i acorzi atentia cuvenita, iar un rezultat surprinzator in acest sens il are un tratament parafina maini si picioare Bucuresti. Incearca-l acum si vei simti pe loc diferenta!

Contacteaza-ne

Preturi

Tratament parafina

40 Lei (25 min)

Programeaza-te