Remodelare corporala

remodelare corporala la cele mai intalate standarde

Un adevarat rasfat

Un adevarat rasfat

Iti doresti sa ai parte de cele mai bune tratamente de remodelare corporala? Salonul Kontur Beauty Labs te asteapta cu produse premium si tehnologie moderna, astfel incat sa te bucuri de un adevarat rasfat.

Remodelarea corporala consta in transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului prin anumite proceduri si tehnici estetice si medicale noninvazive sau minim invazive. Mai exact, prin intermediul acestor proceduri, este eliminat tesutul adipos, iar celulita este diminuata. In acelasi timp, se urmareste tonifierea muschilor si imbunatatirea elasticitatii pielii.

remodelare corporala la cele mai intalate standarde
remodelare corporala1

Un stil de viata sanatos

Un stil de viata sanatos

Tratamentele de remodelare corporala pot fi urmate de persoane de toate varstele, atat femei, cat si barbati, si trebuie efectuate intotdeauna doar de specialisti in domeniu. Printre cele mai cunoscute se numara: tratamentul anticelulitic, mezoterapia, impachetarile la rece si la cald, criolipoliza, radiofrecventa, drenajul limfatic, electrostimularea etc.

In general, tratamentele pentru remodelare corporala sunt efectuate de-a lungul mai multor sedinte, repetate la un anumit interval de timp. Insa, pentru ca rezultatele sa fie vizibile intr-un timp mai scurt, este recomandat ca tratamentul sa fie combinat cu exercitii fizice si cu o dieta echilibrata care sa urmareasca obtinerea unui stil de viata sanatos.

Astfel, este necesar sa urmezi un program de nutritie si sport si sa il continui si dupa finalizarea tratamentului de remodelare corporala, pentru ca rezultatele sa se mentina timp indelungat. Asadar, fii mereu in forma si bucura-te de o silueta de invidiat cu ajutorul celor mai bune tratamente din domeniu! Corpul tau iti va multumi pentru atentia pe care i-o oferi zilnic!

remodelare corporala servicii premium

Cat timp este recomandat sa apelezi la tratamente de remodelare corporala?

Cat timp este recomandat sa apelezi la tratamente de remodelare corporala?

Daca vorbim de tratamente non-invazive, atunci acestea pot fi efectuate atat cat iti doresti, in masura in care reusesti sa iti atingi targetul de silueta de invidiat. In functie de zonele pe care vrei sa le corectezi prin sedinte, vei stabili impreuna cu specialistii un plant de tratament pe care este recomandat sa il respecti cu strictete.

Etapele prin care trece corpul tau cand vine vorba de remodelare corporala pot fi indelungate si se pot intinde pe cateva luni bune, insa rabdarea este cheia pentru a obtine un corp armonios fara a apela la alte artificii. Gandeste-te cat de important este sa te simti bine cu trupul tau, sa te privesti in oglinda si sa-ti placa ceea ce vezi, sa ai mai multa incredere in fortele proprii si sa debordezi de frumusete atat la interior, cat si la exterior.

Alege Kontur Beauty Labs si iti vei “contura” silueta in cel mai armonios mod posibil!

remodelare corporala servicii premium

X-Sculpt
Electrostimulare musculara

tratamente corporale
Detalii

Eximia HR77
Platinum Anniversary

tratamente corporale1
Detalii

Termocuverta – Termosalud
Impachetari la cald

tratamente corporale bucuresti sector 3
Detalii

Galerie

Ce trebuie sa faci ?

Suna acum
Contacteaza-ne