Aplicare tips gel

aplicare tips gel3

Aspectul manichiurii de vis

Aspectul manichiurii de vis

Cine a spus ca manichiura perfecta nu exista? Daca alegi specialistii de la Kontur Beauty Labs, vei avea cele mai frumoase unghii! Spre exemplu, manichiura realizata prin aplicare tips gel este extrem de cautata in ultima vreme atat de catre doamne, cat si de catre domnisoare. Acest proces nu este deloc complicat, insa este destul de complex, incat sa iti ofere aspectul manichiurii de vis pe care ti l-ai dorit dintotdeauna!

aplicare tips gel3
aplicare tips gel1

Cum se aplica unghiile cu tips?

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre procesul de aplicare tips gel, specialistii nostri iti ofera o imagine de ansamblu asupra intregului procedeu. Mai intai, se scurteaza unghia naturala in functie de tipul de tips ales, apoi se foloseste o pila pentru suprafata unghiei, insa fara a o agresa. Cu o freza ingusta, se pregateste zona cuticulei, iar in caz ca este necesar, cu o forfecuta speciala pentru cuticule se indeparteaza cuticula in exces.

+ Citeste mai mult

Procesul de aplicare tips gel

Dupa tot acest proces de aplicare tips gel, se realizeaza prelungirea bazei cu gel de camuflaj, apoi se acopera unghia cu inca un strat de gel. Dupa intarirea gelului de acoperire, se finiseaza unghia cu o pila, iar cu o freza se indeparteaza excesul de gel din zona cuticulei. La finalul procesului de aplicare tips gel, se aplica gelul de luciu care urmeaza sa se intareasca in lampa UV cateva minute, apoi se hidrateaza cuticulele cu ulei de cuticule pentru ca manichiura sa arate uimitor.

aplicare tips gel2

Galerie

Preturi

kontur icons4 unghi

Tips + gel

Tips gel unghii scurte/medii: 230 Lei (2h)
Tips gel unghii lungi: 250 Lei (2′ 15 min)
Tips gel / Balerina / Stiletto: 350 Lei (3 h)