coafor
coafor

Coafor

Preturi
salon coafura bucuresti sector 3

Salon coafura

Salon coafura

Un par ingrijit, sanatos si o coafura care iti pune in evidenta trasaturile iti vor reda increderea in sine. Expertii nostri sunt cei mai potriviti in a avea grija de tine pentru a-ti reda sau mentine stralucirea pentru care femeile sunt considerate sexul frumos. Fiecare zi este precum un eveniment important din viata ta, asadar lasa-te pe mana noastra cand alegi cel mai bun coafor pentru a-ti crea o imagine cu care vei intoarce toate privirile.

Indiferent ca doresti o schimbare de look sau doar un retus podoabei capilare, te poti lasa cu incredere pe mana stilistilor nostri de la Kontur. Acestia se vor ocupa cu atentie deosebita de parul fiecarui client in parte. Alege un coafor de top si vei avea parte de o coafura spectaculoasa. Unde ne gasesti? Ne situam in centrul Bucurestiului, pe bulevardul Decebal, sector 3.

Cand simti nevoia de o schimbare, te asteptam in salonul nostru! Aminteste-ti de faptul ca parul este si va ramane cartea de vizita a fiecaruia dintre noi, fiind poate chiar primul detaliu pe care il observa cineva cand ne intalneste. Parul reflecta starea noastra interioara de multe ori si este dovada grijii pe care ne-o acordam. Fiecare coafura pe care o purtam devine un mod de a ne exprima starile si emotiile.

La salonul coafor Kontur Beauty Labs, specialistii nostri au experienta necesara pentru a oferi servicii profesionale, in ton cu personalitatea ta. Activitatea hairstylistilor nostri este sustinuta de calitatea produselor profesionale pe care le folosim in cadrul acestui coafor. Kontur este locul in care vei reveni de fiecare data cu placere, pentru a te bucura de o experienta reusita!

salon coafura bucuresti sector 3

Coafat par scurt, mediu si lung

salon coafura21
Detalii

Coafat special pentru mireasa

salon coafura51
Detalii

Coafat afro par lung

salon coafura31
Detalii

Par vopsit ombre, suvite blond

salon coafura8
Detalii

Vopsit balayage

tratamente estetice 2
Detalii

Nuantare par blond

salon coafura61
Detalii

Decolorare radacina par

salon coafura7
Detalii

Indreptare a parului cu keratina

tratament keratina
Detalii

Tratament olaplex

Detalii

Fiole tratament Milkshake

Fiole tratament milkshake 2
Detalii

Tratamente par salon

salon coafura1
Detalii

Tuns scurt femei

salon coafura1
Detalii
vopsit
Decolorantul și vopseaua de păr folosite fără îndrumarea unui specialist creează de cele mai multe ori un dezastru, degradând și distrugând părul. Fie că îți dorești o schimbare de look sau doar o nouă culoare potrivită cu vremea de afară, profesioniștii noștri se vor asigura că rezultatul va fi nu doar spectaculos, ci și de durată.

vopsit
tratamente coafor
Firul de păr este poate cea mai puternică parte din corpul uman. Este supus zilnic multor agresiuni precum poluarea atmosferică, radiațiile solare, produsele de îngrijire sufocante, temperaturile înalte de la placa de întins sau ondulator și totuși rezistă cu stoicism fiind parte integrală din imaginea și stilul nostru. Atunci când vă simțiți părul degradat, uscat, obosit vă puteți lăsa răsfățați cu tratamentele profesionale doar cu cele mai bune produse specifice fiecarui tip de par, testate, în care puteți avea încredere 100%. Acestea sunt personalizate nevoilor imediate ale părului dumneavoastră și vă garantează redarea sănătății, strălucirii și vitalității.
tratamente coafor

Preturi

Coafor

Tuns damă (include spălat+coafat): 180 Lei
Coafat scurt: