Tuns scurt femei

tuns scurt femei kontur beauty

Cauti un salon profesional pentru tuns scurt femei?

Cauti un salon profesional pentru tuns scurt femei?

Apeleaza la Kontur, locul ideal pentru o schimbare de look atat pentru tine, cat si pentru fetita ta! Daca iti place sa ai grija de podoaba ta capilara si vrei sa arati mereu desprinsa din paginile revistelor de hairstyling, lasa-ti parul in grija specialistilor nostri. La Kontur, iti garantam cel mai bun tuns scurt femei pe care l-ai avut vreodata pentru tine. Serviciile noastre profesionale ne recomanda in totalitate. Putem spune ca suntem mereu la curent cu noutatile din domeniu si avem grija ca fiecare clienta in parte sa plece multumita de pe scaunul de coafor. Asadar, daca esti in cautarea celui mai bun serviciu de tuns scurt femei, contacteaza-ne cat poti de repede! Ne gasesti in centrul Bucurestiului, pe Bulevardul Decebal, sector 3.

tuns scurt femei kontur beauty
tuns scurt femei bucuresti sector 3

Tunsorile scurte nu sunt o noutate in lumea modei, dar sunt o tendinta absoluta a ultimilor ani.

Tunsorile scurte nu sunt o noutate in lumea modei, dar sunt o tendinta absoluta a ultimilor ani.

Coafurile pentru par scurt sunt stilate, practice, usor de coafat si intineresc vizibil chipul oricarei doamne sau domnisoare. Astfel de tunsori arata mult mai proaspat decat tunsorile pentru par lung si iti vor da mai putine batai de cap la coafare. Daca ne faci o vizita, vom descoperi impreuna care sunt tendintele acestui sezon si ce tip de tuns scurt femei te pune cel mai bine in valoare pe tine sau pe copilul tau.

Astazi, femeile pot sa poarte o tunsoare foarte scurta, in stil baietesc, fara sa-si piarda din eleganta si feminitate. O astfel de coafura arata modern, proaspat, stilat si e optiunea ideala pentru femeile hotarate si sigure de sine. Fii una dintre ele cu ajutorul nostru, specialistii Kontur!

Preturi

kontur icons4 coafor

Tuns femei

Tuns Varfuri: 50 Lei
Tuns Forma: 80 Lei

kontur icons4 coafor

Spalat

Sampon: 30 Lei
Masca: 40 Lei