Pedichiura clasica

pedichiura clasica bucuresti sector 3 decebal

Esti in cautarea unor servicii de pedichiura clasica?

Esti in cautarea unor servicii de pedichiura clasica?

Vino la salonul Kontur Beauty Labs din Bucuresti si iti vei rasfata picioarele cu o pedichiura frumoasa si ingrijita. Astazi, timpul parca zboara, astfel ca sigur ai simtit si tu pe pielea ta senzatia de a nu mai avea timp pentru tine. Daca esti prea ocupata pentru infrumusetare, specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune servicii.

Spre exemplu, o pedichiura clasica este rasfatul pe care orice femeie si-l poate dori dupa o zi incarcata de munca. Nu trebuie sa faci nimic, doar sa ajungi la salonul nostru si de aici ne ocupam noi. Iti vom curata unghiile, ne vom asigura ca au forma pe care ti-o doresti si le vom oferi stralucire cu ajutorul produselor noastre profesionale. La final, vom hidrata cuticulele si pielea degetelor, astfel incat sa te simti rasfata pana la cel mai mic detaliu.

pedichiura clasica bucuresti sector 3 decebal
pedichiura clasica1

Alege serviciul de pedichiura clasica

Alege serviciul de pedichiura clasica

Daca nu ai mai beneficiat niciodata de o pedichiura clasica, a venit momentul sa incerci! Procedura in sine nu dureaza foarte mult, nu este costisitoare si iti ofera o multime de avantaje. Pe langa faptul ca vei scapa de grija acestui proces, vei sti ca ai mereu picioarele ingrijite si vei putea purta in voie sandale si pantofi decupati in sezonul calduros. De asemenea, chiar si atunci cand vei merge la plaja sau la piscina, unghiile tale de la picioare vor radia de stralucire. Asadar, alege serviciul de pedichiura clasica si vei avea doar de castigat de pe urma acestei investitii in frumusetea ta!

Preturi

kontur icons4 pedichiura

 Stilizare pedichiura

120 Lei (50 min)

* In procedura de stilizare sunt incluse scurtarea unghiilor, curatarea cuticulelor si aplicarea unui lac tratament de regenerare
Optional se poate alege culoare clasica.

Galerie