Par vopsit ombre, suvite blond

Par vopsit ombre, suvite blond

Cu siguranta ai auzit macar o data de mult vestitul trend ombre.

Cu siguranta ai auzit macar o data de mult vestitul trend ombre.

In materie de hairstyling, aceasta “moda” nu este una trecatoare, ci va continua sa faca furori printre doamne si domnisoare. Daca si tu iti doresti sa ai un par vopsit ombre, atunci lasa totul in seama specialistilor de la Kontur. Aici vei gasi cei mai buni hairdresseri care iti vor transforma podoaba capilara intr-o adevarata comoara.

Tehnica ombré presupune o deschidere treptata a nuantei de baza cu o tranzitie subtila, dar densa, de la radacini catre varfuri. Tranzitia culorii de la tonuri mai inchise catre tonurile mai deschise inspre varfuri nu a fost intotdeauna subtila. Stilul de par vopsit ombre se potriveste cu precadere parului lung, insa aproape la fel de spectaculoase sunt si colorarile ombre pe par mediu, desigur in orice alta culoare prefera clienta. Blondul este doar un exemplu!

Par vopsit ombre, suvite blond
Par vopsit ombre suvite blond2

Vino la salonul nostru, daca iti doresti sa ai un par vopsit ombre

Vino la salonul nostru, daca iti doresti sa ai un par vopsit ombre

Tehnica este usor de aplicat pe orice textura de par, insa necesita foarte multa atentie si pricepe, mai ales daca vorbim despre un par fin. Colorarea ombre depinde, in mare masura, de culoarea naturala a parului si de pigmentul acestuia. Ceea ce este cert este ca stilul de par vopsit ombre a fost creat pentru parul lung si somptuos. Acesta este fermecator tocmai datorita jocului dat de aspectul moale si de tonurile inchise. Tente delicioase de caramel si ciocolata se amesteca perfect in parul lung brun ombre. Iar fascinantul roscat isi gaseste o noua definitie trecut prin acest stil atat de dorit si de cerut.

Vino la salonul nostru, daca iti doresti sa ai un par vopsit ombre,  vei remarca faptul ca o schimbare este intotdeauna bine-venita. De asemenea, noul look iti va oferi mai multa incredere in farmecul tau aparte si te va face sa iti doresti sa ai mai multa grija de parul tau.

Preturi

kontur icons4 coafor

 Suvite/Ombre

Suvite-Ombre par scurt/mediu: 170 Lei
Suvite-Ombre par lung: 290 Lei
Suvinte-Ombre par extra lung: 460 Lei

kontur icons4 coafor

Pret Vopsea:

Pret Vopsea:

Majirel 1 tub: 140 Lei
1/2 tub: 70 Lei
Dialight 1 tub: 150 Lei
1/2 tub: 75 Lei
Inoa 1 tub: 160 Lei
1/2 tub: 80 Lei
Cupa pudra 1 buc: 30 Lei

Galerie