Tratament Eximia Bucuresti

Slabire si remodelare corporala

Eximia Hr 77 Platinum Anniversary

Tratament Eximia bucuresti sector 3

TRATAMENT EXIMIA BUCURESTI – 7 TEHNOLOGII REVOLUTIONARE IN ESTETICA FACIALA SI CORPORALA

TRATAMENT EXIMIA BUCURESTI – 7 TEHNOLOGII REVOLUTIONARE IN ESTETICA FACIALA SI CORPORALA

Scapa de centimetri in plus inca de la prima sedinta si remodeleaza-ti corpul cu tratamentul revolutionar de slabire si remodelare corporala Eximia HR 77 Platinum Anniversary bazat pe 7 tehnologii de ultima generatie.

tratament eximia bucuresti

+ Citeste mai mult

Tratament Eximia bucuresti sector 3
tratament eximia sector 3 decebal

MAI PUTERNIC • MAI EFICIENT • MAI RAPID

MAI PUTERNIC • MAI EFICIENT • MAI RAPID

Eximia HR77 Platinum Anniversary este un concept tehnologic care contine toate secretele pentru a obtine idealuri de frumusete, un sistem unic care ofera solutii diferite pentru fiecare tip de imperfectiune estetica a corpului. Revolutioneaza tehnicile de slabire profesionala non-invazive si incorporeaza terapii de ultima generatie in estetica faciala.

+ Citeste mai mult

Tratament

CUM FUNCTIONEAZA EXIMIA HR77 PLATINUM ANNIVERSARY?

CUM FUNCTIONEAZA EXIMIA HR77 PLATINUM ANNIVERSARY?

Tratament Eximia Bucuresti – Tehnologiile avansate ale noului aparat Eximia fac din acest tratament un aliat de nedăjde împotriva problemelor corporale cu care te confrunți.

Laserporația multipolară cu vibrații stimulează celula grasă și oferă un efect dublu de lipoliză, datorită combinației de electroporație, laser (635nm) și vibrații. Stratul de grăsime este astfel redus într-un timp record, în mod non-invaziv și fără efecte secundare.

EndoRadioMag combină 3 tehnologii ultramoderne (vacuum endermologic, radiofrecvență bipolară, magnetoterapie) pentru un efect foarte puternic împotriva celulitei, a vergeturilor și are un rol important in detoxifierea si oxigenarea pielii.

Masajul endodermic în 4 faze ajută la stimularea colagenului, producerea de elastină și reactivarea lipolizei, efectele vizibile fiind eliminarea celulitei indiferent de stadiu, creșterea fermității pielii, estomparea vergeturilor albe și a tratarea celor noi, roșiatice. Aceste rezultate sunt accelerate de acțiunea simultană a radiofrecvenței și a rolelor magnetice.

Magnetoterapia ajută ca rezultate să fie obținute cât mai rapid și eficient. Rolele magnetice activează circulația sangvină, detoxifiază corpul prin eliminarea toxinelor și oxigenează țesutul.
Multiplele beneficii ale acestui tratament fac din Eximia Hr77 Platinum o soluție cu rezultate garantate pentru remodelarea corporală.

Tratament