Manichiura cu oja semipermanenta

Preturi
manichiura cu oja semipermanenta

Manichiura cu oja semipermanenta

Manichiura cu oja semipermanenta

Astazi, doamnele si domnisoarele vor sa aiba unghii impecabile, astfel ca, din dorinta de a se rasfata, aleg sa investeasca in imaginea lor si se lasa pe mainile specialistilor. Daca si tu iti doresti sa ai cele mai frumoase unghii, ce ai spune sa incerci manichiura semipermanenta? Pe langa faptul ca ofera protectie unghiilor tale, acestea vor capata un aspect feminin si modern care va dura pana la trei sau chiar patru saptamani.

De ce sa incerci sa iti faci unghiile acasa si sa pierzi timp cand poti sa iti ingrijesti manichiura la salon? Specialistii de la Kontur Beauty Labs te asteapta cu cele mai noi informatii legate de manichiura cu oja semipermanenta. Aici vei afla tot ce trebuie sa stii despre intreaga procedura si vei fi la curent cu noutatile si tendintele in materie de beauty.

manichiura cu oja semipermanenta
manichiura cu oja semipermanenta1

Mai usor ca niciodata!

Mai usor ca niciodata!

Manichiura semipermanenta a fost inventata pentru femeia moderna, mereu contra-timp, care este preocupata de aspectul sau fizic si care isi doreste intotdeauna sa arate impecabil. Produsele folosite sunt de cea mai inalta calitate, astfel ca vei avea garantia ca unghiile tale nu se vor rupe, iar culoarea nu se va deteriora in timp. Procesul nu este deloc complicat, insa este recomandat a fi efectuat de catre specialisti, pentru cele mai bune rezultate.

Una dintre cele mai importante calitati pe care le detine manichiura cu oja semipermanenta este tocmai naturaletea pe care o confera unghiilor femeii. Dupa cum stii, astazi este “la moda” sa fii naturala, ingrijita si cu bun gust, tocmai de aceea este recomandat sa optezi pentru o astfel de manichiura care se va potrivi in orice context: atat ziua, la birou, cat si seara, la un eveniment sau o iesire cu prietenii. Convinge-te de suprematia manichiurii semi si vei avea doar de castigat de pe urma acestei experiente!

manichiura cu oja semipermanenta bucuresti

O alegere excelenta!

O alegere excelenta!

In plus, datorita faptului ca intareste unghiile si are o textura putin mai rigida, oja semi te poate ajuta sa scapi de nesanatosul obicei de a-ti roade unghiile. Dupa cum vezi, manichiura cu oja semipermanenta este o alegere excelenta pentru persoanele cu prea putin timp liber sau care vor sa aiba o manichiura impecabila oricand, deoarece intregul proces nu depaseste mai mult de 45 de minute. In functie de ritmul de crestere al unghiilor, o astfel de manichiura semipermanenta se poate reface chiar si la un interval de trei saptamani.

Te asteptam in salonul nostru pentru a descoperi fiecare pas in parte al procesului de realizare a manichiurii! Iti garantam ca te vei relaxa pe deplin si, la final, vei fi cu totul impresionata de aspectul impecabil si elegant al unghiilor tale!

manichiura cu oja semipermanenta bucuresti

Galerie

Preturi

Manichiura Semipermanenta

Manichiura cu oja semi
140 Lei (1 h)
Manichiura semi cu Apex
160 Lei (1′ 20 h)
Aplicare oja semi
60 Lei (30 min)
Indepartare oja semi
35 Lei (20 min)

Programeaza-te