Laminare gene

Preturi
laminare gene kontur beauty

Gene naturale si sanatoase in doar 30 minute cu ajutorul procesului de laminare gene

Gene naturale si sanatoase in doar 30 minute cu ajutorul procesului de laminare gene

Te confrunti cu un aspect obosit al genelor? Simti ca extensiile nu te mai avantajeaza?

Din pacate, exista multi factori (naturali sau cauzati de alegerile noastre) care pot duce la un aspect nesatisfacator al genelor odata cu trecerea timpului. Fie ca este vorba despre o densitate scazuta, lipsa efectului de curbare sau dimensiunea acestora, exista o solutie pentru orice problema.

laminare gene bucuresti sector 3
laminare gene kontur beauty
laminare gene bucuresti sector 3

Laminare gene – avantaje cat cuprinde!

Laminare gene – avantaje cat cuprinde!

  • Naturala si non-alergenica

Compozitia produselor folosite in acest procedeu de laminare gene este 100% naturala, fara a influenta rutina zilnica de ingrijire. Cu alte cuvinte, puteti incerca laminarea avand siguranta ca spalatul pe fata sau folosirea mascarei nu sunt ritualuri la care va trebui sa renuntati.

  • Nedureroasa si regenerativa

Firele de par sunt imbracate intr-o camasa de keratina care impiedica factorii externi precum praful, sebumul, machiajul sa le deterioreze. In plus, le permite acestora sa se regenereze in acest „cocon” protector. Tratamentul este atat de delicat, incat unii clienti pot adormi in timpul procedurii.

  • De lunga durata

De obicei, pierdem 3-4 gene pe zi, acesta fiind ciclul natural de crestere la fel ca orice alt fir de par de pe corpul nostru. Acest lucru inseamna ca in 6-8 saptamani toate genele laminate vor fi inlocuite cu altele noi. Nu te ingrijora, procedeul poate fi repetat ori de cate ori este nevoie, fara niciun risc.

Asadar, vino la salonul nostru si incearca si tu procedeul de laminare gene! Te vei bucura de rezultate vizibile si de lunga durata si de o privire patrunzatoare, astfel incat sa fii o atractie, in orice loc in care vei merge!

Preturi

Laminare

190 Lei (1 h)
gene+sprancene: 330 Lei (1′ 30 min)

Programeaza-te
Contacteaza-ne

Galerie

Ce trebuie sa faci ?

Suna acum
Contacteaza-ne