Manichiura clasica

manichiura clasica preturi imbatanbile

Pentru ca unghiile tale sa radieze de frumusete si stralucire

Pentru ca unghiile tale sa radieze de frumusete si stralucire

Iti place sa fii mereu frumoasa si sa ai unghii impecabile, nu-i asa? Atunci alege serviciul de manichiura clasica pus la dispozitie de salonul Kontur Beauty Labs! Aici vei gasi adevarati profesionisti care iti stau la dispozitie, pentru ca unghiile tale sa radieze de frumusete si stralucire.

+ Citeste mai mult
manichiura clasica preturi imbatanbile
manichiura clasica2

Manichiura clasica – AVANTAJE

Are aspect natural – unghiile au un aspect natural si ingrijit. Acestea arata foarte bine din punct de vedere estetic.
Se aplica si se indeparteaza simplu – procesul de aplicare pentru manichiura clasica este simplu, comparativ cu cel pentru realizarea manichiurii cu gel UV. Indepartarea se face cu produse speciale destul de rapid, fara sa atace unghia.
Este o alternativa la manichiura cu gel UV sau la cea semipermanenta – pentru cele care doresc sa isi pastreze doar unghiile lor naturale, manichiura clasica este o buna alternativa la cele doua metode.
Poti schimba culorile oricand – pentru ca se aplica si se indeparteaza usor, poti oricand sa revii in salon pentru a-ti schimba culoarea unghiilor

manichiura clasica bucuresti sector 3

Cat dureaza o manichiura clasica?

Cat dureaza o manichiura clasica?

In salonul nostru, o manichiura clasica dureaza aproximativ 30 de minute. In acest timp, avem grija si de unghiile tale pentru a le aplica cel mai bun tratament, astfel incat acestea sa reziste. Si daca te intrebi cat timp te vei bucura de frumusetea lor, afla ca, in medie, o manichiura clasica poate sa reziste pana la doua saptamani, in functie de modul in care iti folosesti mainile si de factorii externi la care le expui.

manichiura clasica bucuresti sector 3

Galerie