Dermopigmentare sprancene

Imagineaza-ti cum ar fi sa ai eye-linerul perfect si discret trasat iar dimineata te-ai trezi fara nevoia make-up-ului.

Toate aceste dorinte pot deveni realitate prin realizarea unui machiaj semipermanent !

Dermopigmentarea este o procedura de infrumusetare numita si machiaj semi-permanent.

Machiajul semipermanent este aproape o forma de arta, astfel incat succesul nu este asigurat doar de o tehnica de executie impecabila. Sunt necesare un simt echilibrat al proportiilor, un gust impecabil al culorii si al formei adaptate perfect fizionomiei clientei. Machiajul semipermanent are scopul de a corecta, a evidentia si de a infrumuseta fizionomia.

  • Pentru cine este recomandat acest tratament ?

Atunci cand vorbim despre micropigmentarea sprancenelor putem spune ca acest serviciu este dedicat celor ce au ramas fara fire de par din diferite motive :

  • Pensat excesiv

  • Sprancene fara fire sau cu fire subtiri

  • Sprancene care refuza sa creasca

Avantajele machiajului semipermanent :

  • Economisesti timpul pierdut dimineata cu machiajul clasic

  • Asigura o conturare perfecta dar totodata naturala

  • Efectul de lifting iti poate schimba infatisarea

  • Se obtine o forma simetrica a sprancenelor

In ce consta o sedinta de dermopigmentare ?

Dermopigmentarea se face cu un aparat profesional, special conceput pentru realizarea tatuajelor cosmetice. Acul este steril si de unica folosinta. Se folosesc pigmenti cosmetici medicali testati dermatologic, alergologic, antialergic si antiseptic – 100% naturali, au aprobare US (USP) si DAB; dispun totodata de o gama variata de culori.

Tatuajul cosmetic dureaza 2 ore si incepe intotdeauna cu o cosiliere cu privire la dorintele si asteptarile clientei.

Se discuta schimbarile dorite, se pun cateva intrebari despre starea de sanatate, se ofera informatii despre metoda de lucru, aparatura folosita, masurile de igiena, orice alte nelamuriri. In functie de tonul pielii si culoarea parului, se stabileste cea mai potrivita culoare a pigmentilor. Noua forma a sprancenelor, a buzelor sau ochilor va tine cont de simetria faciala si de celelalte repere specifice normelor esteticii. Se trece la trasarea cu creionul ( si pensare daca este necesara in cazul sprancenelor), pana cand se obtine forma dorita.

Machiajul semipermanent se face de regula intr-o singura sedinta, dar se recomanda si a doua sedinta – de retus, la 2-3 saptamani de la prima sedinta pentru uniformizarea culorii.

Priveste machiajul semipermanent ca o bijuterie pentru fata. Joaca-te cu nuante, umbre, texturi – te pot transforma in mod miraculos.

Suna acum
Suna acum

Galerie

Preturi

  • Dermopigmentare sprancene: 1200 1000 Lei (include si sedinta de retus)
  • Intretinere: 450 Lei ( la 6-8 luni )
Suna acum
Suna acum