Manichiura semipermanenta cu Apex

manichiura semipermanenta cu apex bucuresti sector 3

Manichiura semipermanenta cu apex

Manichiura semipermanenta cu apex

Cand te-ai rasfatat ultima data la un salon de infrumusetare pentru a te simti o femeie frumoasa in adevaratul sens al cuvantului? Daca vrei sa ai unghii perfecte, specialistii de la Kontur Beauty Labs iti propun manichiura semipermanenta cu apex.

Dupa cum stii, manichiura semi in general presupune aplicarea unui anumit tip de oja, extrem de rezistenta, care va fi activata cu ajutorul luminii UV dintr-o lampa creata special pentru acest tip de manichiura.

manichiura semipermanenta cu apex bucuresti sector 3
manichiura semipermanenta cu apex decebal sector 3

Rezistenta apex

Rezistenta apex

Apex-ul este punctul cel mai inalt al unghiei naturale sau al constructiei. El este cel care ofera un aspect natural unghiilor si, datorita lui, frezarea se poate face fara a afecta unghia naturala. Astfel ca manichiura semipermanenta cu apex este si una dintre cele mai bune variante pentru a proteja unghiile casante sau moi.

Manichiura semipermanenta cu apex se deosebeste prin faptul ca poate pastra curbura unghiala, reconstruind-o intr-o forma naturala, perfecta pentru orice tip de unghie. In acest fel, unghiile vor fi alungite si vor avea un aspect natural, datorita curburii obtinute. Cu alte cuvinte, vei avea o manichiura eleganta si rafinata, de care sa te bucuri mult timp.

manichiura semipermanenta cu apex bucuresti

Bucura-te de unghii sanatoase, ingrijite si moderne!!

Bucura-te de unghii sanatoase, ingrijite si moderne!!

O astfel de manichiura poate dura pana la 3-4 saptamani, in functie de obiceiurile si stilul de viata al clientei. Atunci cand o manichiura semipermanenta cu apex este realizata corect, aceasta va deveni deosebit de trainica, astfel incat singura provocare a specialistilor din domeniu va fi sa poata indeparta oja rapid, mentinerea acesteia pe unghie cat mai mult fiind garantata. Asadar, lasa-te pe mana profesionistilor si bucura-te de unghii sanatoase, ingrijite si moderne!

manichiura semipermanenta cu apex bucuresti

Galerie