Termocuverta / impachetari corporale

termocuverta si impachetari corporale

Solutie inovatoare de remodelare:

Solutie inovatoare de remodelare:

termocuverta logo

Termocuverta este o solutie inovatoare de remodelare corporala care ajuta la obtinerea unei siluete de vis in cel mai scurt timp. Sedintele de tratament constau in infasurarea intr-o patura electrica dubla care, prin efectul de sauna (45-60 grade), permite slabirea localizata doar in zonele dorite, inducand un proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor. Datorita incalzirii, corpul elimina toxinele si porii pielii se dilata, permitand intrarea efectiva a principiilor active.

Impachetarea Thermo Slim este un tratament anticelulitic si de detoxifiere. Acesta ajuta la eliminarea lichidelor si toxinelor din organism prin transpiratie, activand circulatia sangelui si deblocand tesutul adipos in exces. Masajul realizat in cadrul acestui tratament contribuie la obtinerea rezultatelor dorite. Recomandat persoanelor care se confrunta cu retentia de apa.

termocuverta logo
termocuverta si impachetari corporale
Termocuverta termosalud bucuresti sector 3

Tratament complementar, dar indispensabil

Tratament complementar, dar indispensabil

Este un tratament de inceput al oricarei terapii de scadere in greutate, fiind ideal pentru a reduce centimetri in talie. De asemenea, Termocuverta este un tratament complementar, dar indispensabil altor terapii pe baza de electrostimulare, cavitatie etc.

+ Citeste mai mult
termocuverta la kontur beauty labs

Beneficii Termocuverta

Beneficii Termocuverta

Beneficiile impachetarilor corporale:

Detoxifiere: Impachetarile corporale ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in organism datorita proprietatilor absorbante ale materialelor folosite, precum argila sau algele marine.
Reducerea celulitei: Tratamentele de impachetare pot imbunatati aspectul pielii si reduce celulita prin stimularea circulatiei sanguine si limfatice, favorizand eliminarea grasimilor si a toxinelor.

+ Citeste mai mult

termocuverta la kontur beauty labs

Contraindicatii Termocuverta: tensiune joasa, sarcina si alaptare, rani deschise, probleme circulatorii, tromboembolism, procese tumorale, anxietate, claustrofobie, cancer in ultimii 5 ani.