Termocuverta / impachetari corporale

Preturi
Termocuverta termosalud bucuresti sector 3

Solutie inovatoare de remodelare:

Solutie inovatoare de remodelare:

termocuverta logo

Termocuverta este o solutie inovatoare de remodelare corporala care ajuta la obtinerea unei siluete de vis in cel mai scurt timp. Sedintele de tratament constau in infasurarea intr-o patura electrica dubla care, prin efectul de sauna (45-60 grade), permite slabirea localizata doar in zonele dorite, inducand un proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor. Datorita incalzirii, corpul elimina toxinele si porii pielii se dilata, permitand intrarea efectiva a principiilor active.

Impachetarea Thermo Slim este un tratament anticelulitic si de detoxifiere. Acesta ajuta la eliminarea lichidelor si toxinelor din organism prin transpiratie, activand circulatia sangelui si deblocand tesutul adipos in exces. Masajul realizat in cadrul acestui tratament contribuie la obtinerea rezultatelor dorite. Recomandat persoanelor care se confrunta cu retentia de apa.

termocuverta logo
Termocuverta termosalud bucuresti sector 3
termocuverta la kontur beauty labs

Tratament complementar, dar indispensabil

Tratament complementar, dar indispensabil

Este un tratament de inceput al oricarei terapii de scadere in greutate, fiind ideal pentru a reduce centimetri in talie. De asemenea, Termocuverta este un tratament complementar, dar indispensabil altor terapii pe baza de electrostimulare, cavitatie etc.

Cum se realizeaza?

Se fac impachetari cu cele 2 creme reducatoare “vedete” Bruno Vassari “ 1 Thermo-Active Cream si 2 Exudation Cream +”
Cremele contin un amestec de uleiuri de lavanda, menta, ceai verde si lamaie. Aplicarea cremei provoaca transpiratia care ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
Impachetare Thermo Slim:
Pret: 200 Ron/sedinta
Durata: 60 de minute

Reducerea considerabila a greutatii corporale prin eliminarea apei si a toxinelor din organism, tratarea retentiei de apa, slabire rapida, hidratare, eliminarea celulitei, accelerarea metabolismului.

Protocolul de urmat depinde de necesitatile fiecarui pacient – 2-3 sedinte pe saptamana.
Numarul de sedinte recomandate este de 10-12 sedinte.

termocuverta termosalud impachetari la cald

Beneficii Termocuverta

Beneficii Termocuverta

Beneficiile impachetarilor corporale:

Detoxifiere: Impachetarile corporale ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in organism datorita proprietatilor absorbante ale materialelor folosite, precum argila sau algele marine.
Reducerea celulitei: Tratamentele de impachetare pot imbunatati aspectul pielii si reduce celulita prin stimularea circulatiei sanguine si limfatice, favorizand eliminarea grasimilor si a toxinelor.
Remodelarea corporala: Impachetarile pot tonifia si remodela silueta, prin compresia exercitata asupra tesuturilor, contribuind astfel la conturarea corpului si reducerea circumferintei in zonele tratate.
Îmbunătățirea aspectului pielii: Multe dintre materialele folosite in impachetari au proprietati nutritive si hidratante, lasand pielea mai moale, mai supla si cu un aspect mai sanatos.
Relaxare si reducerea stresului: Procesul de impachetare corporala poate fi o experienta relaxanta si terapeutica, iar aromele si texturile diferitelor materiale folosite pot avea un efect calmant si revitalizant asupra starii de spirit.
Allevierea durerilor musculare si articulare: Impachetarile cu caldura pot ajuta la reducerea durerilor musculare si articulare prin relaxarea muschilor si imbunatatirea circulatiei sanguine in zonele afectate.
Îmbunătățirea imunității: Unele impachetari corporale pot contribui la stimularea sistemului imunitar, datorita proprietatilor lor antiinflamatoare si antioxidante.
Impachetarile corporale sunt benefice pentru toate varstele si ofera multiple avantaje pentru frumusete si sanatate:

Reducerea considerabila a greutatii corporale prin eliminarea apei si a toxinelor din organism, tratarea retentiei de apa, slabire rapida, hidratare, eliminarea celulitei, accelerarea metabolismului.

termocuverta termosalud impachetari la cald

Contraindicatii Termocuverta: tensiune joasa, sarcina si alaptare, rani deschise, probleme circulatorii, tromboembolism, procese tumorale, anxietate, claustrofobie, cancer in ultimii 5 ani.

Preturi

Thermoslim

200 Lei (60 min)

Programeaza-te

Ce trebuie sa faci ?

Suna acum
Contacteaza-ne