Termoslud / Termocuverta

(Impachetari la cald)

Preturi
Termocuverta 1

SOLUTIE INOVATOARE DE REMODELARE:

Termocuverta este o solutie inovatoare de remodelare corporala care ajuta la obtinerea unei siluete de vis in cel mai scurt timp. Sedintele de tratament constau in infasurarea intr-o patura electrica dubla care, prin efectul de sauna (45-60 grade), permite slabirea localizata doar in zonele dorite, inducand un proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor. Datorita incalzirii, corpul elimina toxinele si porii pielii se dilata, permitand intrarea efectiva a principiilor active.

Contacteaza-ne
Contacteaza-ne
Termocuverta 1

Tratament complementar, dar indispensabil

Este un tratament de inceput al oricarei terapii de scadere in greutate, fiind ideal pentru a reduce centimetri in talie. De asemenea, Termocuverta este un tratament complementar, dar indispensabil altor terapii pe baza de electrostimulare, cavitatie etc.

Cum se realizeaza?

Se fac impachetari cu cele 2 creme reducatoare “vedete” Bruno Vassari “ 1 Thermo-Active Cream si 2 Exudation Cream +”
Cremele contin un amestec de uleiuri de lavanda, menta, ceai verde si lamaie. Aplicarea cremei provoaca transpiratia care ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
DURATA: 45 min/sedinta
Protocolul de urmat depinde de necesitatile fiecarui pacient – 2-3 sedinte pe saptamana.
Numarul de sedinte recomandate este de 10-12 sedinte.

Contraindicatii Termocuverta: tensiune joasa, sarcina si alaptare, rani deschise, probleme circulatorii, tromboembolism, procese tumorale, anxietate, claustrofobie, cancer in ultimii 5 ani.

Beneficii Termocuverta

Imbunatateste sistemul limfatic, fiind un adjuvant in tratamentele de scadere a greutatii corporale; Imbunatateste aspectul pielii, eliminand toxinele si substantele reziduale; dilata porii, permitand o maxima permeabilitate a principiilor active; drenaj.

Termocuverta 1 2
Termocuverta 2 1
Termocuverta 3 1

Preturi:

  • Sedinta: 180 Lei (50 – 60 minute)
Suna acum
Suna acum