Manichiura SPA

manichiura spa sector 3 bucuresti

Tratament complex de ingrijire a unghiilor

Tratament complex de ingrijire a unghiilor

Stiai ca manichiura vorbeste fara ocolisuri despre tine? Daca inca nu te-ai rasfatat cu tot ce e mai bun si mai nou in acest domeniu, specialistii de la salonul Kontur Beauty Labs iti propun sa incerci serviciul de manichiura SPA.

Acesta este un tratament complex de ingrijire a unghiilor, dar si a mainilor. Efectul unei sedinte de manichiura SPA este vizibil mai mult timp, pielea este mai elastica si catifelata, cresterea cuticulelor este mult incetinita si toate acestea printr-un ritual care le ofera mainilor odihna, relaxare si rasfat.

manichiura spa sector 3 bucuresti
manichiura spa1

Manichiura SPA – ce presupune?

Manichiura SPA – ce presupune?

Sunt 4 pasi care trebuie respectati cu strictete. Este vorba despre:

Dupa indepartarea ojei vechi si ajustarea lungimii unghiilor, se incepe exfolierea pielii si a unghiilor printr-un masaj usor cu ajutorul unor produse special concepute pentru exfoliere. Acestea din urma au rolul de a indeparta celulele moarte.

Revitalizarea se face cu apa calduta in care se dizolva bile efervescente cu diverse arome, cu rol de hidratare, inmuiere a pielii si cuticulelor, curatare si protectie impotriva bacteriilor si ciupercilor. Prin continutul lor de magneziu, pastilele efervescente ajuta, de asemenea, si la albirea unghiilor.

Reinnoirea este etapa in care se aplica atat serul de intinerire, cat si o masca pentru hranirea pielii. Cat timp masca este infoliata, se curata unghiile si se ingrijesc cuticulele cu ajutorul unor solutii speciale pentru dizolvarea acestora.

In faza finala, de protectie, se efectueaza un masaj relaxant cu ajutorul unei creme hidratante care formeaza o pelicula protectoare, pentru a pastra hidratarea pentru un timp mai indelungat. La sfarsitul sedintei de manichiura SPA se aplica lacul de unghii preferat, astfel incat clienta sa fie rasfatata in totalitate, pe gustul ei.

 Tu cand incerci acest timp de manichiura?

Te asteptam in salonul nostru!

Preturi

kontur icons4 unghi

Tratament Spa

Tratament  Maini
60 Lei – (20 min)

Tratament Picioare
80 Lei – (25 min)