Tratament Olaplex

Preturi
tratament olaplex bucuresti sector 3

Parul tau are nevoie de “haine” noi?

Parul tau are nevoie de “haine” noi?

Incearca un tratament Olaplex si nu vei fi dezamagita de modul in care podoaba capilara va arata! Daca nu ai mai auzit pana acum de o astfel de procedura, afla ca aceasta consta intr-un sistem complet de reconstructie capilara, care permite repararea firelor de par, legaturilor distruse in timpul diverselor procese chimice la care te supui in timpul coafarii, vopsirii sau altor proceduri la care apelezi in numele frumusetii. Folosit de catre toate celebritatile, tratamentul are trei etape, dintre care primele doua se realizeaza la salon.

tratament olaplex bucuresti sector 3
tratament olaplex kontur beauty labs

Tratament Olaplex

Tratament Olaplex

Primul pas al unui tratament Olaplex se numeste “Bond Multiplier” – multiplicator de legatura, ce se poate combina cu orice tip de vopsea, baleyage ori pudra decoloranta, astfel ca, indiferent cu ce ai prefera sa iti faci o schimbare de look, dorinta ta va putea fi realizata. In plus, Bond Multiplier poate fi folosit si de sine statator, ca si tratament, iar parul tau va arata si in acest caz fabulous.

Urmatorul pas dintr-un tratament Olaplex este reprezentat de catre “Bond Perfector”, perfectorul de legaturi ce se va aplica dupa clatire. Se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, pentru a putea beneficia pe cat posibil de calitatile din compozitia sa chimica. Olaplex Number 3, asa-numitul Hair Perfector, reprezinta, de fapt, pasul numarul trei si ultimul al celebrului tratament Olaplex. Acela este momentul in care “problema” se muta de la salon, din mainile stilistului in ale tale.

Hair Perfector este tratamentul pentru acasa, ce se recomanda a fi folosit o data pe saptamana. Acesta mentine integritatea, stralucirea, puterea si structura parului pana la urmatoarea programare la salon a clientei ce a fost rasfatata cu Olaplex. Acest tratament se lasa minimum 10 minute pe par inainte de spalare, iar, pentru a maximiza efectele, poate fi lasat chiar si peste noapte.

Te asteptam la Kontur sa faci cunostinta cu cea mai buna versiune a parului tau!