Rejuvenare faciala

By RMD

Preturi
rejuvenare faciala meso skin therapy

Sistemul de Remodelare Structurală

Sistemul de Remodelare Structurală

rejuvenare faciala2 1

Sistemul de remodelare structurală (RMD) este un sistem unic, cel mai evaluat de pe piață, care își propune să satisfacă nevoia de îmbunătățire a bunăstării prin reducerea semnificativă a semnelor de îmbătrânire prin metode non-invazive, non-chirurgicale.
Dispozitivul nostru de rejuvenare faciala este conceput pentru a sprijini în mod distinctiv tratamentul texturii pielii, netezirea liniilor de expresie legate de vârstă, strângerea porilor și tonifierea mușchilor feței și gâtului.
Sunt implicate mai multe mecanisme de acțiune:

îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, stimularea activității fibroblastelor, creșterea sintezei de colagen și NO, restaurarea homeostaziei celulare a pielii.

rejuvenare faciala2 1
rejuvenare faciala meso skin therapy
rejuvenare faciala bucuresti unirii

Rejuvenare faciala / alternativa non-invaziva la liftingul chirurgical

Rejuvenare faciala / alternativa non-invaziva la liftingul chirurgical

O piele frumoasă, întinsă și fără imperfecțiuni este rezultatul muncii multor celule și structuri conjunctive care o susțin din interior și care, cu timpul, se ratatinează și nu își mai fac treaba atât de bine pe cât ne-am dori.

Chiar dacă aparatul acționează non-invaziv prin intermediul pielii, beneficiile pe care acesta le aduce traversează nivelul superficial către straturile subtegumentare și musculare.

Singurul dispozitiv de pe piață cu acțiune țintită asupra tuturor structurilor feței și gâtului:
epidermă, derm, țesut muscular

Sistemul RMD este o sinergie unică a 5 tehnologii, într-un singur dispozitiv cu o singură cap de tratament, care oferă rezultate imediate.
Aceste 5 tehnologii sincronizate sunt diseminate ciclic, cu un program specific integrat S.T MEDIC.

rejuvenare faciala sector 3 decebal

Sistemul RMD aduce corectari vizibile urmatoarelor trasaturi:

Sistemul RMD aduce corectari vizibile urmatoarelor trasaturi:

rejuvenare faciala parteneri certificati

Porii cresc datorită prafului care se acumulează și se oxidează în interiorul lor. Atunci când ne curățăm pielea și scăpăm de această acumulare de praf de peste zi, normal ar fi ca porul să se reînchidă singur cu ajutorul microfibrelor musculare din jur. Din nefericire, datorită factorilor dăunători care au acționat deja asupra colagenului și musculaturii, acest lucru nu se mai întâmplă și procesul devine un cerc vicios. Prin procedeul de rejuvenare facială se stimulează repararea colagenului propriu-pielii și se promovează sinteza unei noi cantități suficiente pentru închiderea porilor și îmbunătățirea vizibilă a texturii pielii chiar de la prima ședință.

Pielea vizibil obosită, lăsată, pigmentată sau la nivelul căreia au apărut deja primele pete pigmentare datorate expunerii prelungite la soare și la factori dăunători din mediul înconjurător își va reveni treptat, redobâdindu-și aspectul inițial și culoarea normală. Vă veți privi în oglindă chiar după primul tratament și veți observa un ten vizibil mai radiant și mai luminos. O piele obosită și tarată își pierde treptat capacitatea de a regenera celulele datorită deshidratării. Prin tehnica de rejuvenare facială va fi restabilită homeostazia celulară, celulele se vor reactiva și vor repara astfel chiar din interior toate daunele produse.

Semnele de îmbătrânire precoce și oboseală acumulată se văd pe ten chiar de la vărsta fragedă de 25-30 de ani. Din fericire, implicarea activă în prevenția și tratamentul lor prin tehnicile de remodelare și rejuvenare facială va stimula circulația sangvină și limfatică locală și activitatea fibroblastelor din straturile conjunctive ale pielii. Astfel, prin stimularea secreției de colagen și componente ale matricei de susținere ridurile vor fi vizibil reduse încă de la prima ședință, iar pungile de sub ochi vor dispărea treptat fără a fi nevoie să apelați la intervenții chirurgicale invazive în lupta contra trecerii timpului.

Mușchiul este un organ care necesită stimulare zilnică pentru a rămâne ferm și tonifiat. Atunci când acesta se lasă, pielea de deasupra lui are de suferit deoarece pierde suportul subiacent. La nivelul tenului pielea apare lăsată, fără viață și se formează celebrele „pungi” în diferite zone. Prin procesul de regenerare facială musculatura subcutanată de la nivelul feței este stimulată, retonifiată și reîntinerită. Astfel, pielea de deasupra ei va urma cursul natural și se va întinde odată cu fibrele musculare. Tenul dumneavoastră va apărea vizibil reîntinerit, tonifiat, radiant.

Factorii poluanți și stresul cotidian acționează asupra decolteului mai mult decât a altor zone deoarece aceasta este nu doar cea mai expusă, dar și cea mai neglijată când vine vorba de îngrijire specifică. Procedeul de rejuvenare targetat pe aceste zone corectează petele, redă fermitatea zonei și reduce treptat ridurile apărute în timp pentru a avea o piele vizibil mai tânără și mai luminoasă din cap până în vârful degetelor.

Tehnica RMD reușește să ofere un aspect vizibil de lifting și volumizare al
buzelor. Tratamentul are aceleași rezultate spectaculoase chiar și asupra buzelor care au suferit intervenții de corecție și mărire a buzelor cu acid hialuronic, toxină botulinică sau alte substanțe, prelungind efectul și beneficiile acestor proceduri. Singura condiție impusă pentru protecția dumneavoastră este ca timpul trecut de la ultima procedură să fie de cel puțin 4 săptămâni.
rejuvenare faciala parteneri certificati
rejuvenare faciala sector 3 decebal
rejuvenare faciala antyaging bucuresti sector 3

RMD: Sistemul de remodelare structurală

RMD: Sistemul de remodelare structurală

Sistemul de remodelare structurala / rejuvenare faciala reușește să fie unic în domeniul medicinei estetice printr-o metodă non-invazivă ce constă în urmatoarele 5 tehnologii care acționează într-o perfectă sinergie pentru a livra rezultate remarcabile superioare utilizării individuale a fiecăruia dintre cele 5.

Cu ajutorul undelor de 3MHz țesuturile implicate vor fi încălzite între 40 și 45 de grade Celsius, stimulând astfel sinteza de colagen și facilitând pasajul moleculelor printre straturile de piele.
Un curent monofazic cu două vârfuri ce livrează 135V (voltaj înalt), reușind astfel să stimuleze musculatura din adâncime pentru a repara și tonifia fibrele musculare
Un curent monofazic ce livrează doar 70V în pulsări scurte, ceea ce crește permeabilitatea membranei plasmatice celulare (electropori) stimulând astfel repararea țesuturilor
Un curent bifazic direct ce livrează 250 microamperi pe centimetru pătrat de piele la o intensitate maximă. Acest lucru contribuie la stimularea mecanismelor fiziologice care promovează repararea țesuturilor.

Curenți bifazici pusați ce livrează 120 microamperi pe centimetru pătrat la o intensitate maximă. Prin intermediul lor crește receptivitatea fibrelor musculare la stimuli exteriori, în același timp reușind să mențină homeostazia celulară necesară unei bune funcționări a întregului sistem.

Oferă tratamente performante care vă permit să:
Neteziți și umpleți ridurile și liniile fine, redensificați mușchii lăsați, tonifiți pielea, strânge porii si umplere, aduceți strălucire și îmbunătățirea epidermei.

rejuvenare faciala preturi excelente

Cap de tratament sicronizat

Cap de tratament sicronizat

RMD funcționează cu un exclusiv Cap de tratament sincronizat (STH) care livrează eficient energie la nivelul dermei și țesutului muscular, unde stimulează în siguranță tonifierea musculară și rejuvenarea pielii.
Acest electrod cu un microprocesor este ergonomic, ușor de utilizat, eficient și sigur.
Vă permite să tratați toate părțile feței și gâtului în 3 zone configurate.

Sistemul RMD oferă un tratament complet pentru rejuvenarea feței și gâtului, cu rezultate incredibile și durabile.

Acțiune țintită asupra tuturor structurilor feței și gâtului: epidermă, derm, țesut muscular

Aspectul feței, ridurile de lângă ochi, restaurarea tonusului muscular, ridurile de pe frunte, cutele labiale, cutele nazolabiale, textura și porii pielii.

rejuvenare faciala preturi excelente
rejuvenare faciala1

Smooth skin (gel anti-îmbătrânire concentrat rmd_300)

Smooth skin (gel anti-îmbătrânire concentrat rmd_300)

Acest gel a fost special conceput pentru a fi utilizat pe față, gât și decolteu. Se aplică pe piele pentru a restabili strălucirea, suplețea și vitalitatea.

Stimulează producția de colagen, restaurând densitatea dermică. Elimină radicalii liberi. Fornizează nutrienții esențiali pentru piele: aminoacizi, oligoelemente, complex de vitamine.

Îngrijire globală anti-îmbătrânire pentru tratarea ridurilor și a pielii îmbătrânite.

Pentru rezultate chiar mai impresionante se poate combina  cu alte tratamente
ÎNAINTE: microdermabraziune
DUPĂ: fotobiomodulare

rejuvenare faciala Sistemul de remodelare structurala

Beneficii

Beneficii

BARBATI SI FEMEI – toate tipurile de piele si culoare

1 TRATAMENT– 45 de minute

REZULTAT–  Lifting instant

FRECVENTA – 1-2 tratamente pe săptămână

MENTINERE – 1 tratament pe lună

EFECTE DE DURATA – 6, 8 sau 10 tratamente

EFECT DE STRALUCRIRE – 1 tratament

BARBATI SI FEMEI – toate tipurile de piele si culoare

1 TRATAMENT– 45 de minute

REZULTAT–  Lifting instant

FRECVENTA – 1-2 tratamente pe săptămână

MENTINERE – 1 tratament pe lună

EFECTE DE DURATA – 6, 8 sau 10 tratamente de vindecare

EFECT DE STRALUCRIRE – 1 tratament

 

rejuvenare faciala Sistemul de remodelare structurala

Rezultate

Preturi

RMD

Sedinta
250 Lei

Pachet 6 sedinte + 2 microdermabraziune + Fast Eye Care Treatment Arkana
1500 Lei (1840 Lei)

Demo o mini-zona de testare gratuit!
Se poate achita in 2 rate

Programeaza-te
Contacteaza-ne

Galerie

Ce trebuie sa faci ?

Suna acum
Contacteaza-ne