Rejuvenare faciala

By RMD

rejuvenare faciala meso skin therapy

Sistemul de Remodelare Structurală

Sistemul de Remodelare Structurală

rejuvenare faciala2 1

Sistemul de remodelare structurală (RMD) este un sistem unic, cel mai evaluat de pe piață, care își propune să satisfacă nevoia de îmbunătățire a bunăstării prin reducerea semnificativă a semnelor de îmbătrânire prin metode non-invazive, non-chirurgicale.
Dispozitivul nostru de rejuvenare faciala este conceput pentru a sprijini în mod distinctiv tratamentul texturii pielii, netezirea liniilor de expresie legate de vârstă, strângerea porilor și tonifierea mușchilor feței și gâtului.
Sunt implicate mai multe mecanisme de acțiune:

îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, stimularea activității fibroblastelor, creșterea sintezei de colagen și NO, restaurarea homeostaziei celulare a pielii.

rejuvenare faciala2 1
rejuvenare faciala meso skin therapy
rejuvenare faciala bucuresti unirii

Rejuvenare faciala / alternativa non-invaziva la liftingul chirurgical

Rejuvenare faciala / alternativa non-invaziva la liftingul chirurgical

O piele frumoasă, întinsă și fără imperfecțiuni este rezultatul muncii multor celule și structuri conjunctive care o susțin din interior și care, cu timpul, se ratatinează și nu își mai fac treaba atât de bine pe cât ne-am dori.

Chiar dacă aparatul acționează non-invaziv prin intermediul pielii, beneficiile pe care acesta le aduce traversează nivelul superficial către straturile subtegumentare și musculare.

Singurul dispozitiv de pe piață cu acțiune țintită asupra tuturor structurilor feței și gâtului:
epidermă, derm, țesut muscular

Sistemul RMD este o sinergie unică a 5 tehnologii, într-un singur dispozitiv cu o singură cap de tratament, care oferă rezultate imediate.
Aceste 5 tehnologii sincronizate sunt diseminate ciclic, cu un program specific integrat S.T MEDIC.

rejuvenare faciala sector 3 decebal

Sistemul RMD aduce corectari vizibile urmatoarelor trasaturi:

Sistemul RMD aduce corectari vizibile urmatoarelor trasaturi:

rejuvenare faciala parteneri certificati

Porii cresc datorită prafului care se acumulează și se oxidează în interiorul lor. Atunci când ne curățăm pielea și scăpăm de această acumulare de praf de peste zi, normal ar fi ca porul să se reînchidă singur cu ajutorul microfibrelor musculare din jur. Din nefericire, datorită factorilor dăunători care au acționat deja asupra colagenului și musculaturii, acest lucru nu se mai întâmplă și procesul devine un cerc vicios. Prin procedeul de rejuvenare facială se stimulează repararea colagenului propriu-pielii și se promovează sinteza unei noi cantități suficiente pentru închiderea porilor și îmbunătățirea vizibilă a texturii pielii chiar de la prima ședință.

Pielea vizibil obosită, lăsată, pigmentată sau la nivelul căreia au apărut deja primele pete pigmentare datorate expunerii prelungite la soare și la factori dăunători din mediul înconjurător își va reveni treptat, redobâdindu-și aspectul inițial și culoarea normală. Vă veți privi în oglindă chiar după primul tratament și veți observa un ten vizibil mai radiant și mai luminos. O piele obosită și tarată își pierde treptat capacitatea de a regenera celulele datorită deshidratării. Prin tehnica de rejuvenare facială va fi restabilită homeostazia celulară, celulele se vor reactiva și vor repara astfel chiar din interior toate daunele produse.

Semnele de îmbătrânire precoce și oboseală acumulată se văd pe ten chiar de la vărsta fragedă de 25-30 de ani. Din fericire, implicarea activă în prevenția și tratamentul lor prin tehnicile de remodelare și rejuvenare facială va stimula circulația sangvină și limfatică locală și activitatea fibroblastelor din straturile conjunctive ale pielii. Astfel, prin stimularea secreției de colagen și componente ale matricei de susținere