Pensat sprancene

Preturi
pensat sprancene bucuresti sector 3 decebal

O redefinire a sprancenelor tale!

O redefinire a sprancenelor tale!

Cand te gandesti la “pensat sprancene”, cu siguranta ai in minte o procedura rapida, simpla, care nu pune accent pe detalii. Nimic mai fals!

La salonul Kontur Beauty Labs, specialistii nostri detin o adevarata tehnica de pensare a sprancenelor, astfel incat sa fie, mai degraba, o redefinire a sprancenelor tale! Forma si nuanta corecta a sprancenelor pot face diferenta intre succes si esec.

Acestea iti pot complimenta personalitatea, pentru a te face placuta in societate sau pot face ca o idee buna sa fie interpretata gresit. Stim cum e sa te uiti in oglinda si imediat sa te prinda un sentiment de nemultumire. Poate e vorba de sprancene neascultatoare sau depigmentate, poate au o forma evident asimetrica sau chiar goluri. Nu trebuie sa te ingrijorezi, putem face oricare dintre aceste situatii sa dispara rapid si sigur, daca alegi serviciul de pensat sprancene!

pensat sprancene bucuresti sector 3 decebal
Pensat sprancene la kontur beauty labs

Mai usor ca niciodata!

Mai usor ca niciodata!

Serviciul de pensat sprancene este destinat persoanelor care au deja forma dorita si doresc o simplă intretinere periodica a acesteia. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi din domeniu, astfel incat sa fii sigura ca ai facut alegerea ideala in materie de pensat sprancene!

Vino la salonul Kontur Beauty Labs si lasa-te pe mana expertilor. Sprancenele tale vor fi rasfatate si vor primi tratamentul lunar de care au nevoie. Vei pleca mai mult decat incantata de noua ta imagine si vei vedea ce importanta majora au sprancenele in ceea ce priveste aspectul fizionomiei tale!

Preturi

Pensat

Pensat sprancene
75 Lei
Vopsit gene
55 Lei
Vopsit sprancene
45 Lei

Programeaza-te
Contacteaza-ne

Pensat

Pensat sprancene
95 Lei

Programeaza-te
Contacteaza-ne

Ce trebuie sa faci ?

Suna acum
Contacteaza-ne