Pensat sprancene

Preturi

O redefinire a sprancenelor tale!

Cand te gandesti la “pensat sprancene”, cu siguranta ai in minte o procedura rapida, simpla, care nu pune accent pe detalii. Nimic mai fals! La salonul Kontur Beauty Labs, specialistii nostri detin o adevarata tehnica de pensare a sprancenelor, astfel incat sa fie, mai degraba, o redefinire a sprancenelor tale! Forma si nuanta corecta a sprancenelor pot face diferenta intre succes si esec. Acestea iti pot complimenta personalitatea, pentru a te face placuta in societate sau pot face ca o idee buna sa fie interpretata gresit. Stim cum e sa te uiti in oglinda si imediat sa te prinda un sentiment de nemultumire. Poate e vorba de sprancene neascultatoare sau depigmentate, poate au o forma evident asimetrica sau chiar goluri. Nu trebuie sa te ingrijorezi, putem face oricare dintre aceste situatii sa dispara rapid si sigur, daca alegi serviciul de pensat sprancene!

Alege planul perfect pentru succes garantat si vei avea cele mai frumoase sprancene!

  • Pensat

Serviciul de pensat sprancene este destinat persoanelor care au deja forma dorita si doresc o simplă intretinere periodica a acesteia. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi din domeniu, astfel incat sa fii sigura ca ai facut alegerea ideala in materie de pensat sprancene!

Vino la salonul Kontur Beauty Labs si lasa-te pe mana expertilor. Sprancenele tale vor fi rasfatate si vor primi tratamentul lunar de care au nevoie. Vei pleca mai mult decat incantata de noua ta imagine si vei vedea ce importanta majora au sprancenele in ceea ce priveste aspectul fizionomiei tale!

Suna acum

Ce trebuie sa faci ?

Suna acum
Suna acum

Preturi

  • Stilizarea sprancenelor: 70 Lei
  • Vopsit gene: 30 Lei
  • Vopsit sprancene: 25 Lei

Barbati

  • Stilizarea sprancenelor: 90 Lei
Suna acum
Suna acum