Extensii gene fir cu fir

extensii de gene fir cu fir bucuresti

Extensii gene fir cu fir

Extensii gene fir cu fir

Orice femeie isi doreste sa aiba o privire seducatoare si misterioasa cu care sa puna pe jar inimile reprezentantilor sexului tare. Astazi, tehnologia a evoluat considerabil, astfel ca exista tot felul de proceduri realizate in saloanele de infrumusetare care sa te ajute sa ai acea privire patrunzatoare la care ravnesti. Spre exemplu, la Kontur poti incerca oricand doresti extensii gene fir cu fir.

Tehnica este binecunoscuta de catre doamnele si domnisoarele care isi doresc un nou look si care vor sa uite de folosirea rimelului. Spune “adio” genelor tale scurte si rare si ofera-ti un rasfat garantat prin intermediul acestor extensii gene fir cu fir. Procedura nu este deloc dureroasa si nici costisitoare, iar intretinerea este recomandata la fiecare 3-4 saptamani.

extensii de gene fir cu fir bucuresti
extensii gene fir cu fir sector 3

Te intrebi in ce consta?

Te intrebi in ce consta?

Aceasta presupune alungirea si marirea volumului genelor naturale prin atasarea unor extensii gene fir cu fir cu un adeziv special. Procedura este realizata doar de catre un lash artist specialist in domeniu. Extensiile de gene reprezinta o alternativa extrem de avantajoasa pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc gene mai lungi si mai groase. De asemenea, te scapa de necesitatea utilizarii machiajului pentru a obtine acestrezultat, întrucat nu vei mai avea nevoie nici macar de un strop de mascara. Genele fir cu fir se aplica la 1 milimetru de radacina fiecarui fir de par natural.

Trebuie sa ai insa in vedere ca procesul natural de regenerare a genelor va avea in continuare loc, adica extensiile vor cadea odata cu firul natural, fiind astfel nevoie de sedinte de intretinere.

extensii de gene fir cu fir1

Protocol de lucru

Protocol de lucru

Desi exista mai multe tehnici de aplicare, potrivit specialistilor, pasii care trebuie urmati sunt, in general, urmatorii:

  • demachiere;

  • degresare in zona ochilor;

  • aplicarea benzilor adezive peste genele inferioare;

  • aplicarea extensiilor propriu-zise cu ajutorul pensetelor speciale;

  • pieptanarea genelor si dezlipirea benzilor sau plasturilor utilizati.

In functie de modelul de extensii gene fir cu fir ales impreuna cu lash-artistul, exista tehnici diferite de aplicare pentru a ajunge la rezultatul dorit. De exemplu, tehnica aplicarii se foloseste in cazul extensiilor 1D, 2D si 3D. Chiar daca in cazul genelor 2D si 3D se aplica 2, respectiv 3 fire de extensii asupra unui singur fir de par natural, acestea vor fi aplicate pe rand.

In schimb, in cazul genelor mai mari de 3D (pana la 12D), se foloseste tehnica de volum. Acest lucru inseamna ca un manunchi intreg de gene va fi aplicat pe un singur fir de par al genelor naturale. De aceea, este important ca extensiile sa nu fie mai voluminoase decat poate suporta pleoapa, deoarece vor cauza disconfort si vor cadea mult mai repede. Prin urmare, chiar daca iti doresti un efect spectaculos si dramatic, cere opinia specialistului pentru a gasi cea mai buna solutie in ceea ce priveste procedura de extensii gene fir cu fir.

Rezultatul te va uimi cu siguranta!

extensii de gene fir cu fir1
extensii de gene fir cu fir

Tehnici de aplicare

Tehnici de aplicare