Reconstructie unghie gel

reconstructie unghie gel kontur beauty

Grija pentru unghiile tale

Grija pentru unghiile tale

Ai grija de unghiile tale, pentru ca ele reprezinta cartea ta de vizita, indiferent de locul in care mergi sau domeniul in care lucrezi! Daca esti adepta manichiurii cu gel, cu siguranta te intereseaza procesul de reconstructie unghie gel. Asadar, noi venim in intampinarea ta cu produse de top si tehnici executate perfect de catre specialistii nostri, astfel incat sa fii posesoarea celor mai frumoase si mai rezistente unghii.

reconstructie unghie gel kontur beauty
Reconstructie unghie gel1

Manichiura de durata

Manichiura de durata

Procesul de reconstructie unghie gel consta in aplicarea unui gel UV pe unghii pentru a avea o manichiura de durata, dar, de asemenea, si pentru a reconstrui unghiile rupte sau pentru a crea o alungire. Exista diferite tipuri de geluri cu care se realizeaza reconstructia, iar cele mai utilizate dintre acestea sunt cele trifazice si cele monofazice. Este foarte important ca acest proces sa fie executat doar de catre un specialist in domeniu, care are indemanarea si cunostintele necesare pentru a reconstrui unghiile perfect si a-i oferi clientei sale aspectul pe care si-l doreste.

Grija pentru manichiura ta

Grija pentru manichiura ta

Asadar, daca ai nevoie de reconstructie unghie gel, apeleaza cu incredere la echipa din cadrul salonului Kontur Beauty Labs. Aici vei gasi adevarati profesionisti in domeniu care sunt la curent cu cele mai noi tendinte si care te vor sfatui sa alegi intotdeauna ce e mai bun pentru tine si unghiile tale. Invata sa ai grija atat de manichiura ta, cat si de felul in care arati si cu siguranta te vei simti rasfatata, asa cum meriti! Pentru orice nelamurire, nu ezita sa ne contactezi!

reconstructie unghie gel kontur beauty

Preturi

Galerie