Tuns scurt barbati, barba

Preturi
tuns scurt barbati

Iti place sa fii mereu “la 4 ace”?

Iti place sa fii mereu “la 4 ace”?

Ai grija de imaginea ta cu ajutorul specialistilor de la salonul Kontur! Aici vei gasi cele mai bune servicii de hairstyling, fie ca vorbim de tuns scurt barbati, barba sau orice alt serviciu de care ai nevoie. Niciodata nu a fost mai simplu ca acum sa ai grija de felul in care arati. Pentru orice barbat, frizura reprezinta o adevarata carte de vizita. Asadar, daca tii la eticheta si vrei sa ai o coafura mereu fresh si cat mai moderna, apeleaza cu incredere la serviciile de tuns scurt barbati, barba.

tuns scurt barbati
tuns scurt barbati bucuresti sector 3

Reda-ti increderea in tine cu o frizura nou-nouta!

Reda-ti increderea in tine cu o frizura nou-nouta!

Stilistii nostri ti-au pregatit sfaturi si idei de aranjare a parului, astfel incat sa iti schimbi look-ul intr-un mod cat mai simplu. Oglinda te va indragi, iar tu vei fi multumit de aspectul tau fizic atunci cand te vei privi.

Nu renunta la a fi un gentleman cu eticheta si fii mereu la inaltime cu un look impecabil. Podoaba ta capilara are nevoie de rasfatul suprem, asadar apeleaza cu incredere la serviciile salonului Kontur din Bucuresti. Vei beneficia de cel mai bun tuns scurt barbati, barba. De asemenea, tot aici vei avea parte de cele mai moderne tratamente.

Ne situam in centrul Bucurestiului, pe bulevardul Decebal, sector 3.

Te asteptam sa iti schimbam look-ul si sa iti aratam ca poti un adevarat model si pentru alti barbati, indiferent de varsta pe care o ai sau domeniul in care lucrezi. Reda-ti increderea in tine cu o frizura nou-nouta!

Galerie

Preturi

Barbati

Tuns + Tuns Barba +Spalat: 130 Lei
Tuns + Spalat: 100 Lei
Tuns Barba: 40 Lei

Programeaza-te