Tratamente faciale

Cu toții ne dorim un ten vizibil mai tânăr și mai ferm!

E momentul să iei atitudine, să fii prioritate în viața și programul tău măcar două ore pe săptămână și să te răsfeți cu un tratament facial cu produse de ultimă generație, personalizate tipului tău de ten, care îți vor revigora pielea și te vor ajuta să ascunzi orice urme ale eforturilor depuse în ultimul timp.

Odata cu trecerea timpului tenul se confruntă cu probleme inevitabile:

  • Piele deshidratata

Poluarea, schimbările de anotimp, variațiile bruște de temperatură și radiațiile solare își pun amprenta pe tenul tău chiar dacă folosești protecție UV și măști hidratante.

  • Piele problematica

Atitudinea unei persoane care se confruntă cu o problemă nou-apărută la nivelul tenului este de a încerca să o ascundă prin acoperirea zonei afectate cu produse de make-up în speranța că va trece de la sine.

  • Semne ale imbatranirii

Semnele precoce ale îmbătrânirii – riduri, pete, piele lăsată – apar inițial în locurile cele mai expuse cum ar fi tenul, zona din jurul ochilor și pielea de pe gât și decolteu.

  • Acneea

Acneea adultului este o problemă din ce în ce mai des întâlnită în ultimul timp și foarte greu de tratat în absența unor reguli clare și a unor produse de îngrijire și tratament profesioniste, utilizate după indicațiile și sub supravegherea unor profesioniști în domeniul estetic.

Tratamentele noastre:

  • Tratament de curatare organica. – 190 Lei 

— demachiere / tonifiere / gel de curatare / scrub / vapozon / extractii / electroderm / masaj facial / masca crema / spf

  • Tratament specific Neuro Canabiss Therapy – 270 Lei

— demachiere / tonifiere / NC Foam / CBD help elixir / masca Alginline CNBS / crema final CNBS Help Mask / SPF

Ce trebuie sa faci ?

Suna acum!
Suna acum!