Masaj

Recuperare, relaxare, intarirea organismului si imbunatatirea starii generale de bine, toate in acelasi timp.

Tinand cont de faptul ca traim intr-o societate activa, este inevatabil sa nu ne infruntam cu factori de stres aproape zilnic. Fie ca este vorba de efortul depus la munca sau presiunea exercitata asupra sistemului nostru cauzata de postura la birou, resimtim eforturile depuse atat fizic cat si emotional.

Uneori nu sesizam cat de important este sa avem o circulatie sanguina echilibrata si nu intelegem efectele negative care apar, precum: picioare umflate, dureroase, maini reci, vase de sange dilatate.

Pe langa echilibrul emotional pe care il imbunatatim de la sedinta la sedinta, confortul fizic pe care il veti simti va fi de asemenea un factor care va va convinge sa veniti regulat la aceste proceduri!

Tipuri de masaj

Masajul pentru relaxare este un masaj al întregului corp, utilizând manevre mai uşoare sau mai ferme, şi constă în prelucrarea ţesuturilor moi şi a musculaturii, în vederea obţinerii unor beneficii terapeutice de relaxare.

Masajul se practică în scopul îmbunătăţirii proprietăţilor fizice ale ţesuturilor şi a stimulării sistemelor organismului, atât preventiv, cât şi în scopul refacerii organismului ca urmare a unui efort fizic sau intelectual.
Masajul de relaxare este cel mai preferat în zilele noastre deoarece la tot pasul întalnim persoane obosite, stresate, extenuate, agitate. Programul aglomerat din zilele noastre ne face să nu mai avem timp pentru suficientă relaxare şi odihnă. Relaxarea este modalitatea de a lăsa corpul să se destindă, să decontractureze toţi mușchii voluntar.

Este un masaj de prevenire si tratare a dezechilibrelor fizice sau emotionale, dar care ajuta si la mentinerea starii generale de sanatate. Metoda se bazeaza pe detoxifiere si regenerarea functiilor intregului organism focalizandu-se in special pe extremitatiile nervoase precum talpile picioarelor, palmile sau fata.

Ce afectiuni trateaza ?

-Perturbări legate de circulaţia sângelui, inclusiv circulaţia periferică, reumatism, dureri ale membrelor.
-Dureri de cap, migrene sau insomnie.
-Perturbări legate de funcţionarea organelor interne (rinichi, ficat, pancreas, plămâni, etc)
-Stres, ameţeală, oboseală cronică, instabilitate emoţională, depresie, anxietate, atacuri de panică.
-probleme ale coloanei vertebrale, sciatică, lombosciatică, spondiloză, cifoză, reumatism, artroză, artrită, gonartroză, coxartroză.
-Un nivel mare de toxine acumulat în corp

Masajul terapeutic este una dintre cele mai eficiente și apreciate forme de terapii alternative folosite în tratamentul durerilor musculare, el fiind necesar la un moment dat tuturor. Masajul terapeutic are ca scop eliminarea și decongestionarea punctelor de declanșare a durerii, decontracturarea mușchilor și rezolvarea problemelor circulatorii. Acesta constă în prelucrarea manuală a țesuturilor moi cu scopul de.a stimula circulația sângelui, a limfei și de a decontractura musculatura. Se folosesc diferite tehnici în funcție de obiectivele fiecărui tratament și în funcție de afecțiunea pe care trebuie să o tratăm.

În masajul decontracturant (Deep Tissue), manevrele se execută de-a lungul, dar și contra fibrelor musculare și a tendoanelor.
Terapeutul aplică o presiunea intensă pe zonele cu tensiuni musculare cronice. Astfel, mușchii vor scăpa de tensiune și de disconfort.
Masajul ajută și la eliminarea toxinelor din organism.
Este recomandat persoanelor care au deja contracturi cronice ale musculaturii determinate de stres, poziție necorespunzatoare, ori diverse activități solicitante.
Contracturile musculare sunt determinate atât de lipsa sportului, cât și de efortul fizic intens. Acest tip de masaj ajută persoanele care se confruntă cu tensiuni musculare persistente, celor care se implică în activități fizice solicitante, sportivilor, dar și oamenilor cu o viață sedentară, care stau mult timp nemișcati, într-o anumită poziție.
Masajul decontracturant al spatelui va înlatura stările de amorțeală sau oboseală acută, resimțite la nivelul musculaturii spatelui, gâtului, umerilor și al bazinului.

Terapeutul poate executa manevre cu degetele, pumnii, dar și cu antebratele și coatele. Este foarte important ca în timpul masajului să existe o comunicare între terapeut și pacient, pentru ca beneficiarul să înțeleagă ce rol are fiecare tehnică din masaj.

Chiar și dupa o singura sedință de deep tissue, pacientul se va simți energizat și va avea mai multă mobilitate.
Dar pentru ameliorarea contracturilor musculare acute, este recomandat ca acest tip de masaj să fie efectuat săptămânal.

Terapia cu drenaj limfatic manual este o tehnică de masaj ce cuprinde o succesiune de manevre executate pe traseul căilor limfatice și în regiunea cu edem limfatic, ce au rolul de a stimula motricitatea intrinsecă a vaselor limfatice și de a mobiliza astfel lichidul de edem acumulat, după principiul de „deschidere“ a căilor limfatice proximale (adică mai apropiat de inimă) înaintea celor distale (adică mai îndepărtat de inimă), astfel încât este tratat mereu teritoriul proximal, înainte de teritoriul distal imediat următor, fiecare manevră de drenaj respectând, mereu, sensul de circulaţie a limfei, adică dinspre periferie spre inimă.

Terapia începe în regiunea supraclaviculară, favorizând golirea cisternei terminale a ductului toracic, la nivelul unghiului venos stâng (regiune denumită Terminus).

Durata ședinţei de drenaj limfatic este dependentă de gravitatea edemului și de numărul de extremităţi cuprinse de edem, fiind, de obicei, de 45-60 de minute.

Efectul de stimulare al motricității intrinseci a vaselor limfatice după o ședință de drenaj limfatic manual durează circa 6 ore, de aceea, în cazurile de edem limfatic, se recomandă aplicarea terapiei cu drenaj limfatic manual de două ori pe zi, în cazul tratamentului intensiv.

 

Masajul sportiv este conceput pentru a ajuta sportivii înainte, în timpul și după antrenament. Este util pentru oricine face sport pentru a crește flexibilitatea, a preveni rănile și pentru a ajuta la vindecare după un accident sportiv.
Masajul sportiv este special adaptat pentru diferite sporturi și leziuni sportive. Nu este o formă relaxantă de masaj, ba chiar este destul de obositoare. Funcționează prin întinderea mușchilor încordați, stimulând mușchii inactivi și îmbunătățind starea țesuturilor moi.
Scopul masajului sportiv este de a reduce stresul și tensiunea care se pot acumula în țesuturile moi ale corpului în timpul exercițiului. Această formă de masaj este utilizată pentru a:
→ crește rezistența;
→ îmbunătăți performanța;
→ reduce șansele de rănire;
→ reduce timpul de recuperare după o accidentare.

Tehnicile de masaj sportiv

Tehnica de eliberare a tensiunii din țesuturile moi, prin blocarea și întinderea țesuturilor și a mușchilor.

Tehnica neuromusculară (trigger) ce presupune identificarea punctelor de declanșare din sistemul nervos pentru a scăpa de durere și tensiune.

Tehnica relaxării pe grupe de mușchi care este utilizată pentru relaxarea mușchilor hiperactivi.

Tehnica de mobilizare a fasciei ce presupune o frământare profundă și lentă, combinată cu rularea pielii. Această tehnică este utilizată pentru flexibilizarea țesuturilor din jurul mușchilor.

Terapeutul îmbină presopunctura cu manevre manuale circulare, efectuate pe puncte cheie ale scalpului, însotite de masaj și stretching a zonei cervicale. Efectele masajului craniocervical: relaxare totală și prezenta unei stări de armonie. Cea mai bună soluție pentru dureri de cap frecvente, insomnii, combaterea stresului, migrene sau dacă zona cervicala este blocată.

Masajul facial acționează asupra musculaturii feței, ajută la golirea foliculilor de păr și a glandelor sebacee, menține și catifelează pielea, mențindând-o suplă, are efect calmant asupra sistemului nervos central, ajută la prevenirea și dispersia depunerilor de grăsime în exces, activează circulația sângelui și sistemul limfatic. Masajul facial are un efect de tonifiere, luminează fața și gâtul și oferă un efect de lifting. Timpul de masaj este potrivit pentru 10-15 minute pentru tineri și 25-30 de minute pentru tenul matur. Masajul facial se face prin 3 tipuri de mișcări: 1. netedă, circulară  și energizantă.

La alegere, clientul poate opta pentru masaj facial de 30 minute sau masaj facial de 15 minute și masaj al scalpului de 15 minute.

Noi ne ocupăm de tot, așa că trebuie să pregătești doar un loc unde să aibă loc serviciul și un prosop. Expertul va veni cu masa de masaj.

Preturi

Masaj de Relaxare 90 Lei (30 min)
Masaj de Relaxare 120 Lei ( 50 min )
Masaj Terapeutic 140 Lei ( 60min)
Masaj Decontracturant (DEEP TISSUE) 160 Lei ( 60min)
Masaj Drenaj Limfatic 180 Lei ( 60min)
Masaj Sportiv 200 Lei ( 60min)
Masaj Cranio-Cervical 90 Lei ( 30min)
Masaj Facial 80 Lei ( 30min)

PACHETE 5+1 CADOU :

6 SEDINTE RELAXARE 590 Lei (50 min)
6 SEDINTE TERAPEUTIC 690 Lei ( 60 min )
6 SEDINTE DEEP TISSUE 790 Lei ( 60min)
6 SEDINTE DRENAJ LIMFATIC 890 Lei ( 60min)
6 SEDINTE MASAJ SPORTIV 990 Lei ( 60min)