Holiday Special

Traieste magia sarbatorilor de iarna cu cele mai frumoase oferte Holiday Special la salonul Kontur din Bucuresti! In perioada 11-30 DECEMBRIE, te asteptam in beauty salonul nostru de pe Bulevardul Decebal pentru a redescoperi frumusetea, stralucirea si feminitatea la preturi speciale! Aici vei avea parte de un rasfat garantat, gratie cadourilor surpriza pe care le-am pregatit special pentru tine. Meriti sa fii frumoasa si atragatoare zi de zi, cu atat mai mult de Craciun si Revelion, cand toate privirile celor dragi vor fi atintite asupra ta. Paseste in 2024 cu gratie si alege sa iti dezmierzi pielea, parul si unghiile cu tehnici moderne, aparatura de ultima generatie si specialisti de top din domeniu! Kontur e Mos Craciun pentru tine, anul acesta!

Voucher

Voucher Kontur landscape

HO, HO, HOMos Craciun e aici, la salonul Kontur din Bucuresti si are un CADOU special pentru tine!

Orice voucher achizitionat de minimum 1000 LEI primeste un BONUS de 25% din valoarea acestuia in SERVICII in perioada 11-30 DECEMBRIE!

Vino sa te rasfeti alaturi de prietenele tale si fa-ti un binemeritat cadou inaintea sarbatorilor de iarna! Meriti sa ai grija de frumusetea ta, sa te simti bine in pielea ta si sa radiezi de Craciun si Revelion, la petrecerile festive!

Manichiura

manichiura

Unghiile tale merita sa imbrace “haine” noi de Sarbatori! Asadar, la salonul Kontur din Bucuresti ofertele WOW din luna DECEMBRIE iti stau la dispozitie! Vino sa descoperi cum poti avea manichiura si pedichiura impecabile! In perioada 11-30 DECEMBRIE beneficiezi de cadourile urmatoare:

Pentru Orice Manichiura Gel-model sau design cadou
Mani/pedi semi clasic- tratament spa cadou
Stilizare Manichiura sau Pedichiura-cadou oja clasica

Epliare cu zahar

holiday special zahar

EPILARE ZAHAR TOTAL: 200 LEI
De Sarbatori, innoieste-te cu procedura de epilare cu zahar si fii cea mai buna varianta a ta!
Vei pasi cu dreptul in 2024 daca alegi sa te rasfeti chiar si in ultima luna a anului! Fa-ti cel mai frumos cadou de pana acum si profita de ofertele Holiday Special din cadrul salonului de infrumusetare Kontur din Bucuresti.