Frizerie

Pregătit pentru un nou look nonconformist? Te afli în locul potrivit. Suntem antrenați în tehnica tunsorilor masculine și pregătiți să îți îndeplinim orice dorință în materie de hairstyle. Îți vom spune exact ce produse se potrivesc tipului tău de păr și ce tunsoare îți pune masculinitatea în valoare. Dacă îți dorești să experimentezi serviciile unei frizerii cu produse de top și metode moderne, te așteptăm să vorbim pe limba bărbaților. Fă-ți o programare și trăiește o altfel de experiență!

hair cut

Preturi

  •  Tuns + Tuns Barba +Spalat : 130  Lei
  • Tuns + Spalat: 100 Lei
  • Tuns Barba: 40 Lei
  • Indreptare keratina: 200 – 250 Lei
Programeaza-te
Programeaza-te
tuns si spalat
Hai să descoperi secretul unui look fresh alături de cei mai experimentați hairstylisti. Alege pachetul care include toate serviciile esențiale și asigură-te că, indiferent de situație, emani un vibe masculin. Nu doar talentul și experiența personalului nostru vor face ca tu să te declari mulțumit, ci și produsele profesionale care vor reda un aspect strălucitor și mătăsos părului.
tuns si spalat
spalat par 1
Părul uscat are nevoie de hidratare intensă, cel deteriorat de refacere rapidă, iar cel gras de o îngrijire aparte. Dacă vrei să atragi toate privirile indiferent de circumstanțe, profită de pachetul complet și lasă-te pe mâna profesioniștilor pentru un rezultat cu adevărat spectaculos.
spalat par 1
Tuns barba 1
O barbă îngrijită și stilizată va fi întotdeauna cartea de vizită a unui bărbat adevărat. Secretul constă în abordarea unui stil clasic, ce nu se demodează niciodată. Însă, în funcție de personalitatea ta, putem găsi împreună o soluție ideală pentru tine. Pe tine ce stil te definește? Nonconformist, clasic sau modern? Dă-ne de veste și hai să conturăm împreună stilul care te reprezintă cu adevărat!
Tuns barba 1
indreptare

Datorită keratinei, părul tău se va putea bucura de strălucire intensă și își va păstra aspectul sănătos o bună perioadă de timp. Keratina este o proteină ce formează un strat protector care influențeză strălucirea, creșterea și sănătatea părului. Mai mult decât atât, netezește și îndreaptă inclusiv părul foarte ondulat. Lasă-te pe mâna celor mai pricepuți hairstylisti, alege tratamentul cu keratină și pune-ți în valoare aspectul masculin și impunător!
Părul tău merită un look perfect, iar acum îl poți obține!

indreptare

Galerie