Frizerie

Esti pregatit pentru un nou look nonconformist?

 Te afli in locul potrivit! Daca vorbim de capitolul frizerie, suntem antrenati in tehnica tunsorilor masculine si pregatiti sa iti indeplinim orice dorinta in materie de hairstyle. Iti vom spune exact ce produse se potrivesc tipului tau de par si ce tunsoare iti pune masculinitatea in valoare. Daca iti doresti sa experimentezi serviciile noastre de frizerie, iti garantam ca vei gasi produse de top, metode moderne si specialisti in domeniu. Te asteptam sa vorbim pe limba barbatilor, astfel incat sa fii multumit de fiecare data cand apelezi la serviciile de frizerie. Fa-ti o programare la Kontur si traieste o altfel de experienta. Parul tau merita mai mult, iar tu meriti sa fii respectat si sa ai o imagine impecabila zi de zi, indiferent de locul in care mergi sau domeniul in care lucrezi!

frizerie
tuns si spalat
Hai sa descoperi secretul unui look fresh alaturi de cei mai experimentati hairstylisti. Alege pachetul care include toate serviciile esentiale de frizerie si asigura-te ca, indiferent de situatie, emani un vibe masculin. Nu doar talentul si experienta personalului nostru de la Kontur vor face ca tu sa te declari multumit, ci si produsele profesionale care vor reda un aspect stralucitor si matasos parului.

tuns si spalat
spalat par 1
Părul uscat are nevoie de hidratare intensă, cel deteriorat de refacere rapidă, iar cel gras de o îngrijire aparte. Dacă vrei să atragi toate privirile indiferent de circumstanțe, profită de pachetul complet și lasă-te pe mâna profesioniștilor pentru un rezultat cu adevărat spectaculos.
spalat par 1
Tuns barba 1
O barbă îngrijită și stilizată va fi întotdeauna cartea de vizită a unui bărbat adevărat. Secretul constă în abordarea unui stil clasic, ce nu se demodează niciodată. Însă, în funcție de personalitatea ta, putem găsi împreună o soluție ideală pentru tine. Pe tine ce stil te definește? Nonconformist, clasic sau modern? Dă-ne de veste și hai să conturăm împreună stilul care te reprezintă cu adevărat!
Tuns barba 1
indreptare

Datorită keratinei, părul tău se va putea bucura de strălucire intensă și își va păstra aspectul sănătos o bună perioadă de timp. Keratina este o proteină ce formează un strat protector care influențeză strălucirea, creșterea și sănătatea părului. Mai mult decât atât, netezește și îndreaptă inclusiv părul foarte ondulat. Lasă-te pe mâna celor mai pricepuți hairstylisti, alege tratamentul cu keratină și pune-ți în valoare aspectul masculin și impunător!
Părul tău merită un look perfect, iar acum îl poți obține!