pedichiura
pedichiura 1

Pedichiura

pedichiura kontur beauty labs

Servicii profesionale de pedichiura:

Servicii profesionale de pedichiura:

Iti vom propune intotdeauna culori si modele in tendinte, astfel incat sa fii o adevarata diva. Folosim cele mai bune si sigure produse profesionale de pe piata pentru pedichiura, astfel ca trebuie neaparat sa le incerci ori de cate ori ai ocazia. Confortul si siguranta clientelor noastre sunt prioritatile principale care stau la baza serviciilor pe care le oferim.

La acest beauty salon vei gasi o atmosfera desprinsa din filme, un loc in care pedichiura sau orice alt serviciu va fi efectuat la cele mai inalte standarde. Intregul personal este gata sa te ajute si sa iti ofere consiliere in orice moment. Astfel, nu doar ca vei avea parte de un adevarat rasfat pentru picioarele tale, dar iti vei dori sa revii ori de cate ori vei avea ocazia.

pedichiura kontur beauty labs
pedichiura

Uita de era picioarelor neingrijite!

Uita de era picioarelor neingrijite!

A venit momentul sa fii frumoasa si sa stralucesti. A venit clipa sa ai o pedichiura ca la carte, desprinsa din paginile revistelor de beauty! Lasa-te surprinsa si te vei bucura de rezultatele noastre!

La fel ca mainile, picioarele unei femei trebuie sa fie si ele ingrijite in orice moment. De aceea, salonul Kontur Beauty Labs iti pune la dispozitie servicii profesionale de pedichiura, astfel incat sa te poti bucura de cele mai frumoase unghiute. Cat timp vei avea picioarele ingrijite, indiferent de anotimp, vei observa ca starea ta de spirit va fi una extrem de buna. Lasa-te pe mana noastra cand vine vorba de pedichiura ta, iar tu vei avea mai mult timp sa te ocupi de lucrurile care iti fac ziua mai frumoasa!

Pedichiura clasica

Pedichiura

Pedichiura cu gel

pedichiura cu gel

Pedichiura cu oja semipermanenta

Pedichiura cu oja semipermanenta

Preturi

kontur icons1 pedichiura

Pedi

Stilizare pedichiura*
120 Lei – (50 min)

Pedichiura semi
150 Lei – (1 h)

Pedichiura gel
170 Lei – (1′ 30min)

* In procedura de stilizare sunt incluse scurtarea unghiilor, curatarea cuticulelor si aplicarea unui lac tratament de regenerare
Optional se poate alege culoare clasica.

kontur icons1 pedichiura

Pedichiura

Pedichiura barbati
120 Lei – (50 min)

kontur icons1 pedichiura

Spa/Parafina

Tratament Spa
60 Lei – (25 min)

Tratament Parafina
40 Lei – (25 min)