Remodelare corporala

Un adevarat rasfat

Iti doresti sa ai parte de cele mai bune tratamente de remodelare corporala? Salonul Kontur Beauty Labs te asteapta cu produse premium si tehnologie moderna, astfel incat sa te bucuri de un adevarat rasfat. Remodelarea corporala consta in transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului prin anumite proceduri si tehnici estetice si medicale noninvazive sau minim invazive. Mai exact, prin intermediul acestor proceduri, este eliminat tesutul adipos, iar celulita este diminuata. In acelasi timp, se urmareste tonifierea muschilor si imbunatatirea elasticitatii pielii.

Contacteaza-ne
Contacteaza-ne
WhatsApp Image 2022 03 18 at 14.03.16 1
WhatsApp Image 2022 03 18 at 14.03.16 2

Un stil de viata sanatos

Tratamentele de remodelare corporala pot fi urmate de persoane de toate varstele, atat femei, cat si barbati, si trebuie efectuate intotdeauna doar de specialisti in domeniu. Printre cele mai cunoscute se numara: tratamentul anticelulitic, mezoterapia, impachetarile la rece si la cald, criolipoliza, radiofrecventa, drenajul limfatic, electrostimularea etc. In general, tratamentele pentru remodelare corporala sunt efectuate de-a lungul mai multor sedinte, repetate la un anumit interval de timp. Insa, pentru ca rezultatele sa fie vizibile intr-un timp mai scurt, este recomandat ca tratamentul sa fie combinat cu exercitii fizice si cu o dieta echilibrata care sa urmareasca obtinerea unui stil de viata sanatos.

Contacteaza-ne
Programeaza-te
Programeaza-te

Fii mereu in forma si bucura-te de o silueta de invidiat

Astfel, este necesar sa urmezi un program de nutritie si sport si sa il continui si dupa finalizarea tratamentului de remodelare corporala, pentru ca rezultatele sa se mentina timp indelungat. Asadar, fii mereu in forma si bucura-te de o silueta de invidiat cu ajutorul celor mai bune tratamente din domeniu! Corpul tau iti va multumi pentru atentia pe care i-o oferi zilnic!

Contacteaza-ne

Galerie