Mezoterapie faciala

Mezoterapie faciala

Mezoterapie faciala

Mezoterapia este un tratament medical nechirurgical care implica injectari multiple in mezoderm cu substante farmaceutice, vitamine si alte ingrediente.

Mezoterapia faciala se aplica la nivelul fetei, gatului sau decolteului si ajuta in mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor si, in anumite cazuri, la corectarea unor semne si cicatrici. Mezoterapia faciala estompeaza ridurile fine, hidrateaza tenul si il ajuta sa produca elastina si colagen, doua substante responsabile de aspectul ferm si proaspat al acestuia cu rol de reintinerire.

Cum se realizeaza?

Procedura de mezoterapie faciala se realizeaza cu crema anestezica. Se dezinfecteaza zona bine, inainte de aplicarea cremei anestezice , apoi se lasa 30 de minute timp in care anestezicul isi face efectul. O sedinta de mezoterapie dureaza aproximativ 30 de minute si presupune injectari de cate 0,1-0,5 ml la distante de 1-3 cm, in functie de zona tratata. Este recomandat un numar de 3 sedinte în decursul a 30 de zile si un numar de 3 cure pe an.

mezoterapie faciala 2

Beneficii

  • Chiar dupa prima sedinta, pielea este mai intinsa, neteda, textura uniforma, aspect mai luminos, efect de lifting si de reintinerire a pielii.

  • Actionarea la nivelul profund al dermului favorizeaza producerea de colagen nou.

  • Reduce vizibil porii si diverse semne de la nivelul dermului si ajuta la indepărtarea cicatricilor lasate de acnee.

  • Diminueaza semnificativ diverse forme de acnee, inclusiv rozacee.

  • Reduce secretia excesiva de sebum.

  • Reduce ridurile si cutele fine.

  • Permite absorbirea eficienta, la nivelul profund al dermului, a serurilor pe baza de acid hialuronic, vitamina C sau alte substante active.

Mezoterapie faciala 1
Programeaza-te
Programeaza-te

Timp de recuperare

Rezultatele sunt exceptionale, superioare altor tehnici.
Timpul de recuperare pentru mezoterapie faciala este extrem de scurt, neplacerile constand in faptul ca, timp de maximum 48 ore, tenul poate avea o roseata.

Contacteaza-ne