Tratament Keratina Hair Biotex

Regenereaza si netezeste parul cu efect indelungat!

Ce insemana tratamentul hair biotex?

Tratamentul revolutionar Kashmir Hair Biotex este cea mai noua tehnologie de reparare, îndreptare semipermanenta si hidratare a parului cu efecte de pana la 6 luni.

Acesta hraneste in profunzime si reconstruieste firul de par datorita particulelor organice care incurajeaza absorbtia de vitamine, antioxidanti si protenine oferind astfel parului vitalitate si un aspect natural.

In ce consta acest tratament?

Hair Biotex este o procedura inovatore ce rada parului calitatiile pierdute in timp. Elementele esentiale asemenea acizilor naturali, antioxidantii si keratina naturala sunt puternic integrate intr-o formula ce indreapta parul si reda stralucire. Tratamentul deasemenea elimina varfurile despicate, reconstruieste firul de par din interior si previne ruperea si caderea acestuia.

Cui ii este destinat acest tratament?

Hair biotex este un tratament pentru toate tipurile de par, fie ca este vorba de un par decolorat, vopsit, trecut prin diferite proceduri de coafare sau indreptare, tratamentul poate fi folosit in orce moment cu success.

Vezi video

Beneficiile aduse parului tau:

  • Reconstructie
  • Indreptare
  • Intarire
  • Stralucire
  • Densitate
  • Textura naturala
  • Hidratare intensa

Care este diferenta dintre un tratament cu keratina normal si cel cu hair biotex ?

Keratina actioneaza într-o maniera simpla, doar la nivelul cuticulei, unde îmbraca firul de par si îl sigileaza la exterior. Pe langa acest efect, tratamentul hair biotex actioneaza si la nivelul celui de al doilea strat al firului de par unde, datorita ingredientilor pe baza de oxigeni, acesta regenereaza firul de par din interior, îmbracandu-l la exterior în polimeri. Astfel îi reda parului rezistenta, naturalete, finete si stralucire.

Laboratoarele Kashmir Hair System au conceput formule unice bazate pe Keratina, create special pentru a repara parul uscat, degradat sau vopsit. Keratina este un amestec de aminoacizi care patrund adanc in firul de par pentru a il repara, intari si regenera. Folosirea regulata a produselor Kashmir asigura un par sanatos, puternic si revitalizat. Formula identifica si repara parul agresat, deteriorat, casant, indeparteaza matreata si alte impuritati, intareste parul si ii reda frumusetea naturala.

Intrebari frecvente:

Efectul dureaza între 4 si 6 luni. Practic daca sunt respectate conditiile mentionate, tratamentul se face de 2 ori pe an, din 6 în 6 luni.

Hair Biotex este un tratament ce se adreseaza tuturor tipurilor de par – par vopsit, deshidratat, uscat, ars, etc

Principalul lui scop este reconstructia parului degradat, insa acesta se poate folosi la fel de bine si pe parul natural pentru preventia daunelor si intarirea acestuia.

Vopsitul se recomanda a fi realizat inainte de tratament, de preferat in aceeasi zi. Orice interventie chimica ulterioara poate duce la diminuarea efectului acestuia.

Se recomanda utilizarea samponului, mastii si serului din gama Kashmir. Samponul Kashmir nu contine sare.

Inainte de a aplica tratamentul extensiile trebuiesc indepartate. Ele se lucreaza separat.

Atat inainte, cat si dupa intrarea in mare sau piscina se recomanda spalarea parului cu apa normala pentru a evita deschiderea cuticulei la impactul cu apa sarata/clorata. Procedeul este recomandat pentru a evita uscarea si deshidratarea parului.

Tratamentul nu are contraindicatii, însa se recomanda o atentie sporita la persoanele alergice care se afla sub o anumita medicatie (antibiotice) sau au anumite probleme hormonale (afectiuni ale tiroidei), care pot anula efectul tratamentului. De asemenea, nu este recomandat femeilor însarcinate.

Preturi

Incepand cu 400 Lei