Rejuvenare faciala by RMD

Din nefericire, cu toate că noi ne-am dori să trăim cât se poate de mult și să avem o piele frumoasă și fără imperfecțiuni pentru totdeauna, trecerea timpului și factorii dăunători din mediul înconjurător își pun amprenta pe imaginea noastră. Din fericire, generațiile secolului 21 se pot bucura de o tehnologie nouă și revoluționară care promite să încetinească îmbătrânirea pielii și schimbările ce vin odată cu aceasta – RMD: Sistemul de Remodelare Structurală

Promos

Preturi

  • Sedinta : 250 Lei
  • Demo o mini-zona de testare gratuit!
  • Pachet 5 sedinte + 1 gratis
Programeaza-te
Programeaza-te

Ce inseamna remodelarea structurala / rejuvenarea faciala?

O piele frumoasă, întinsă și fără imperfecțiuni este rezultatul muncii multor celule și structuri conjunctive care o susțin din interior și care, cu timpul, se ratatinează și nu își mai fac treaba atât de bine pe cât ne-am dori.

RMD este un device medical canadian ce își propune să combată semnele îmbătrânirii pielii printr-o combinație unică de 5 tehnologii : ultrasunete, 2 tipuri de curent pulsat la un voltaj înalt, curent galvanic și microcurentele pulsate.

Chiar dacă aparatul acționează non-invaziv prin intermediul pielii, beneficiile pe care acesta le aduce traversează nivelul superficial către straturile subtegumentare și musculare.

Sistemul RMD aduce corectari vizibile urmatoarelor trasaturi:

Porii cresc datorită prafului care se acumulează și se oxidează în interiorul lor. Atunci când ne curățăm pielea și scăpăm de această acumulare de praf de peste zi, normal ar fi ca porul să se reînchidă singur cu ajutorul microfibrelor musculare din jur. Din nefericire, datorită factorilor dăunători care au acționat deja asupra colagenului și musculaturii, acest lucru nu se mai întâmplă și procesul devine un cerc vicios. Prin procedeul de rejuvenare facială se stimulează repararea colagenului propriu-pielii și se promovează sinteza unei noi cantități suficiente pentru închiderea porilor și îmbunătățirea vizibilă a texturii pielii chiar de la prima ședință.

Pielea vizibil obosită, lăsată, pigmentată sau la nivelul căreia au apărut deja primele pete pigmentare datorate expunerii prelungite la soare și la factori dăunători din mediul înconjurător își va reveni treptat, redobâdindu-și aspectul inițial și culoarea normală. Vă veți privi în oglindă chiar după primul tratament și veți observa un ten vizibil mai radiant și mai luminos. O piele obosită și tarată își pierde treptat capacitatea de a regenera celulele datorită deshidratării. Prin tehnica de rejuvenare facială va fi restabilită homeostazia celulară, celulele se vor reactiva și vor repara astfel chiar din interior toate daunele produse.

Semnele de îmbătrânire precoce și oboseală acumulată se văd pe ten chiar de la vărsta fragedă de 25-30 de ani. Din fericire, implicarea activă în prevenția și tratamentul lor prin tehnicile de remodelare și rejuvenare facială va stimula circulația sangvină și limfatică locală și activitatea fibroblastelor din straturile conjunctive ale pielii. Astfel, prin stimularea secreției de colagen și componente ale matricei de susținere ridurile vor fi vizibil reduse încă de la prima ședință, iar pungile de sub ochi vor dispărea treptat fără a fi nevoie să apelați la intervenții chirurgicale invazive în lupta contra trecerii timpului.

Mușchiul este un organ care necesită stimulare zilnică pentru a rămâne ferm și tonifiat. Atunci când acesta se lasă, pielea de deasupra lui are de suferit deoarece pierde suportul subiacent. La nivelul tenului pielea apare lăsată, fără viață și se formează celebrele „pungi” în diferite zone. Prin procesul de regenerare facială musculatura subcutanată de la nivelul feței este stimulată, retonifiată și reîntinerită. Astfel, pielea de deasupra ei va urma cursul natural și se va întinde odată cu fibrele musculare. Tenul dumneavoastră va apărea vizibil reîntinerit, tonifiat, radiant.

Factorii poluanți și stresul cotidian acționează asupra decolteului mai mult decât a altor zone deoarece aceasta este nu doar cea mai expusă, dar și cea mai neglijată când vine vorba de îngrijire specifică. Procedeul de rejuvenare targetat pe aceste zone corectează petele, redă fermitatea zonei și reduce treptat ridurile apărute în timp pentru a avea o piele vizibil mai tânără și mai luminoasă din cap până în vârful degetelor.

Tehnica RMD reușește să ofere un aspect vizibil de lifting și volumizare al
buzelor. Tratamentul are aceleași rezultate spectaculoase chiar și asupra buzelor care au suferit intervenții de corecție și mărire a buzelor cu acid hialuronic, toxină botulinică sau alte substanțe, prelungind efectul și beneficiile acestor proceduri. Singura condiție impusă pentru protecția dumneavoastră este ca timpul trecut de la ultima procedură să fie de cel puțin 4 săptămâni.
Programeaza-te
Programeaza-te

Rezultate

Click pentru a mari pozele

RMD sistemul de remodelare structurala conceput de catre St Medic divizie a corporatiei silhouet toneRMD sistemul de remodelare structurala conceput de catre St Medic divizie a corporatiei silhouet tone

RMD: Sistemul de remodelare structurală

Sistemul de remodelare structurala / rejuvenare faciala reușește să fie unic în domeniul medicinei estetice printr-o metodă non-invazivă ce constă în urmatoarele 5 tehnologii care acționează într-o perfectă sinergie pentru a livra rezultate remarcabile superioare utilizării individuale a fiecăruia dintre cele 5.

Cu ajutorul undelor de 3MHz țesuturile implicate vor fi încălzite între 40 și 45 de grade Celsius, stimulând astfel sinteza de colagen și facilitând pasajul moleculelor printre straturile de piele.
Un curent monofazic cu două vârfuri ce livrează 135V (voltaj înalt), reușind astfel să stimuleze musculatura din adâncime pentru a repara și tonifia fibrele musculare
Un curent monofazic ce livrează doar 70V în pulsări scurte, ceea ce crește permeabilitatea membranei plasmatice celulare (electropori) stimulând astfel repararea țesuturilor
Un curent bifazic direct ce livrează 250 microamperi pe centimetru pătrat de piele la o intensitate maximă. Acest lucru contribuie la stimularea mecanismelor fiziologice care promovează repararea țesuturilor.

Curenți bifazici pusați ce livrează 120 microamperi pe centimetru pătrat la o intensitate maximă. Prin intermediul lor crește receptivitatea fibrelor musculare la stimuli exteriori, în același timp reușind să mențină homeostazia celulară necesară unei bune funcționări a întregului sistem.

Suna acum
ISO 9001 2008 ISO 13485 2003 medical standards certification
TÜV SÜD Safety tested Production Monitored certification
Department of Health of the Government of Canada certification
International Electrotechnical Commission Standards certification