Laminarea genelor si a sprancenelor

Gene naturale și sanatoase în doar 30 minute.

Aspect obosit al genelor ? Simți că extensiile nu te mai avantajează ?

Din păcate, există multi factori (naturali sau cauzati de alegerile noastre) care pot duce la un aspect nesatisfăcător al genelor odată cu trecerea timpului. Fie că este vorba despre o densitate scazută, lipsa efectului de curbare sau dimensiunea acestora, există o soluție pentru orice problemă.

Laminarea genelor – avantaje cât cuprinde!

Suna acum
  • Naturala si non-alergenica

Compoziția produselor folosite în acest procedeu este 100% naturală fără a influența rutina zilnică de îngrijire. Deci, puteti încerca laminarea având siguranța că spălatul pe față sau folosirea mascarei nu sunt ritualuri la care va trebui să renunțați.

  • Nedureroasa si regenerativa

Firele de par sunt îmbrăcate într-o cămașă de keratină care împiedică factorii externi precum praful, sebumul, machiajul să le deterioreze. În plus, le permite acestora să se regenereze în acest „cocon” protector. Tratamentul este atât de delicat încat unii clienți pot adormi în timpul procedurii.

  • De lunga durata

De obicei pierdem 3-4 gene pe zi, acesta fiind ciclul natural de creștere la fel ca orice alt fir de par de pe corpul nostru. Acest lucru înseamnă că în 6-8 săptămâni toate genele laminate vor fi înlocuite cu altele noi. Nu te îngrijora, procedeul poate fi repetat ori de câte ori este nevoie, fară niciun risc.

  • Laminarea sprancenelor

In cazul sprancenelor aspre, sau cu o traiectorie haotica poti opta pentru laminarea acestora. Acelasi proces natural ca la gene, acesta le hidrateaza, indreapta si le volumizeaza oferindu-le un aspect natural.

Ce trebuie sa faci ?

Suna acum

Preturi

  • Laminarea genelor: 180 Lei
  • Laminarea sprancenelor: 150 Lei
Suna acum
Suna acum